Gotham Knights release-venster en platforms aangekondigd

Vandaag heeft Warner Bros. Montreal eindelijk zijn nieuwe onthuld Batman spel, nagesynchroniseerd Gotham Knights, naast onze eerste blik op de gameplay van de titel. Helaas heeft WB Games geen releasedatum opgegeven, maar wel een releasedatum. Hoewel geruchten suggereerden dat de game dit jaar zou kunnen uitkomen, bevestigt de eerder genoemde trailer van de game dat de game in 2021 zal aankomen.Wanneer in 2021 niet wordt onthuld, maar als het in de eerste helft van het jaar was, hadden we waarschijnlijk eerder een precieze datum gekregen. dan een vaag raam.

Wat betreft platforms, Gotham Knights wordt een cross-gen-game. Met andere woorden, het is in ontwikkeling voor PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X. Het komt ook naar de pc, maar op dit moment is er geen woord of het via Steam of Epic Games Store of beide zal zijn. Er is momenteel ook geen woord over een Nintendo Switch-poort of een Google Stadia-poort.

“Batman is dood. Het is nu aan de Batman-familie – Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin – om Gotham City te beschermen, hoop te brengen aan de burgers, discipline bij de politie en angst bij de criminelen”, luidt een officiĆ«le pitch. van het spel. “Je moet evolueren naar de nieuwe Dark Knight en Gotham redden van chaos. Je nalatenschap begint nu. Stap in de Knight.”

Gotham Knights zal ergens volgend jaar wereldwijd verschijnen via de PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X en pc. Hieronder kun je verder lezen over het spel:

Gotham Knights is een gloednieuwe third-person actie-RPG in een open wereld met de Batman-familie waarin spelers de rollen kruipen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin, een nieuwe garde van getrainde DC-superhelden die moeten opstaan als de beschermers van Gotham City in de nasleep van de dood van Batman. Een uitgestrekte, criminele onderwereld heeft de straten van Gotham doorkruist en het is nu aan deze nieuwe helden om de stad te beschermen, hoop te brengen aan haar burgers, discipline aan haar politie en angst aan haar criminelen. Spelers moeten Gotham redden van de chaos en zichzelf opnieuw uitvinden in hun eigen versie van de Dark Knight. “

READ  Binnenkort oplossing voor Mortal Kombat X-crashprobleem op Xbox Series S/X

Zoals altijd kun je een reactie achterlaten om ons te laten weten wat je ervan vindt, of me op Twitter melden @RTLnieuwsFischer_ en laat het me daar weten. Haal je op Gotham Knights volgend jaar?

Openbaarmaking: ComicBook is eigendom van CBS Interactive, een divisie van ViacomCBS.

Written By
More from Max Mcgee

Beste VR-game 2020: Half-Life: Alyx

Wat zou het anders kunnen zijn? Half-Life Alyx was de beste VR-game...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *