Gravity Heroes is eindelijk hier op Xbox, PS4, Nintendo Switch en pc

van PQube Games and Studia Solution komt met een heldenavontuur dat de zwaartekracht verandert. Spelers beheersen de zwaartekracht en vechten tegen gigantische bazen in de unieke titel Zwaartekrachthelden. Na lang wachten is de game nu beschikbaar op de console voor iedereen die dit unieke avontuur wil proberen. Na een geslaagde ontvangst op stoom-En de Zwaartekrachthelden Hij verlangt naar een nieuw publiek en staat klaar om hen kennis te laten maken met de gebeurtenissen van een nieuwe held.

De titel werd uitgebracht in X-Box Een, PS4, Nintendo Switch en Steam up-to-date met achterwaartse compatibiliteitsopties voor Xbox Series X en PS5. Dit is een reis naar een futuristische, door oorlog verscheurde wereld waar mens en machine in een moeilijke balans vechten. Hoewel er aan beide kanten veel wapens zijn, heb je de unieke kracht om met de zwaartekracht om te gaan met behulp van een verscheidenheid aan composiettechnieken.

GERELATEERD: Riot Games zal het sociale aspect van de League of Legends-klant in clubvorm eind 2020 afsluiten

Beleef een retro pixelart-achtige ervaring terwijl spelers deelnemen aan een klassiek actie-avontuur. Spring, manipuleer de zwaartekracht en vecht tegen slechteriken in een unieke ervaring. Speel dit alleen of met vrienden en familie terwijl je in verschillende spelmodi speelt.

GERELATEERD: Ruimte is al de laatste limiet in Jamestown +, binnenkort om te schakelen

Spelers zijn uitgerust met een unieke “gravity vector” die de kracht van de zwaartekracht aanpast. Hierdoor kunnen spelers op plafonds, muren en echt elk ander oppervlak lopen. Ervaar het unieke vermogen en mix het met een arsenaal aan wapens.

READ  VGC's Persoon van het Jaar: Phil Spencer

Het verhaal volgt het verhaal van een robotopstand. Spelers kunnen met of met maximaal drie vrienden deelnemen aan de hoofdcampagne. Vecht tegen hordes robots, bazen en meer terwijl je kolossale bazen verslaat. Om dit te doen, kunnen spelers thermische raketten, ballistische raketten en meer gebruiken, waardoor spelers verschillende hulpmiddelen kunnen gebruiken.

Als ze niet tegen de AI vechten, kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in de tegenovergestelde modus. Kies personages, pas de regels aan en neem het op tegen je vrienden in de bankvouwmodus. Dit is een chaotische ervaring waarmee spelers een pauze kunnen nemen van het verhaal en gewoon kunnen genieten van de bizarre mechanica van het spel.

Werk voor een andere alternatieve ervaring samen met vrienden in een unieke overlevingsmodus. Begeleid drie vrienden in een unieke overlevingservaring terwijl je zo lang mogelijk hordes vijanden bevecht. Dit kan worden geprobeerd met maximaal drie vrienden en het wordt na verloop van tijd moeilijker.

Door de hele ervaring samen te voegen, heeft de game een opwindende soundtrack. De hele muzieknoot is ontworpen op basis van de jaren 90 ervaring en geeft het een uniek en opwindend ritme.

Over het algemeen is deze titel goed voor spelers van alle leeftijden. Het heeft vriendelijke inhoud, een heldenthema en een unieke stijl die niet in veel recente titels te vinden is.

GERELATEERD: The Unhurried Event keert na technische problemen terug naar Elder Scripts online

Zwaartekrachthelden Beschikbaar op pc-, PS4-, PS5-, Xbox One- en Xbox Series-systemen.

Written By
More from Vanessa Hale

Xbox Series X / S Beschikbaarheid voor lanceringsdag: waar de Series X vandaag te koop is

De Xbox-serie X en Xbox-serie S. vandaag gelanceerd, 10 november, en tenzij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *