Grijp controle voor $ 25 in de Black Friday-uitverkoop van Green Man Gaming

Ah, Black Friday. Jij bent het geschenk dat nooit stopt met geven. Green Man Gaming is de nieuwste online retailer die meedoet aan de verkoopwaanzin met een heleboel kortingen op de nieuwste en beste pc-games die er zijn.

De belangrijkste deals zijn Kruisvaarderskoningen 3 voor $ 47,57 en de ultieme editie van Controle voor $ 25. Als een van de beste games van 2020 is het moeilijk om voorbij te kijken Kruisvaarderskoningen 3 voor die prijs – maar er zijn tal van andere pc-gamingaanbiedingen die u ook kunnen verleiden.

Dark Souls: Remastered wacht op je zwaard voor $ 24,92, de Borderlands 3 de bemanning kan je hulp gebruiken voor $ 25,53 en het land van Tamriel wacht binnen The Elder Scrolls Online, dat momenteel $ 13,98 kost. Er is ook Death Stranding‘s uitstekende pc-poort voor onder $ 50.

Als je benchmarking in gedachten hebt, kun je ook het uitstekende pakken 3DMark voor $ 6,44 via Green Man Gaming. Het is het programma dat we bij Kotaku Australia gebruiken voor al onze pc-hardwarerecensies, en het komt sterk aanbevolen.

Hier zijn de beste deals die er zijn:

Je kunt de volledige catalogus met games bekijken die te koop zijn bij Green Man Gaming’s Black Friday Deals-hub hier. Er is genoeg te bieden, dus als u op zoek bent naar iets om u naar de pre-Cyberpunk 2077 vakantie seizoen, WJD heeft u gedekt.

Heb een squizz, misschien vind je wel een echt juweeltje voor je verzameling.


Blijf op de hoogte Kotaku Australië voor de laatste Black Friday-deals voor games, consoles en accessoires.


Als Kotaku-redacteuren schrijven we over dingen die we leuk vinden en waarvan we denken dat jij die ook leuk zult vinden. Kotaku heeft vaak aangesloten partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop ontvangen.

READ  Gamescom Opening Night Live-nieuws - onze samenvatting van alle aankondigingen
Written By
More from Max Mcgee

Is het genoeg: Burgers vragen terwijl BBMP 71 ambulances toewijst voor Bengaals gebiedsgewijs | Zie lijst

Foto door camilo jimenez op Unsplash De Bruhat Bengaluru Mahanagara Palike (BBMP)...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *