Stadia Pro-games aangekondigd voor december en brengen Fallen Order uit

Het is het einde van de maand en dat betekent natuurlijk de aankondiging van nieuwe Stadia Pro-games. Voor december worden zes nieuwe Pro-games toegevoegd. En er is een nieuwe game beschikbaar, Star Wars Jedi: Fallen Order.

De komende maand zijn we weer opgetogen met zes nieuwe Pro-games. Aan de andere kant zullen vijf Stadia Pro-games de dienst verlaten en deze kunnen na 30 november niet meer worden geclaimd. Het aanbod varieert van strategie tot racen en stealth. En drie van de zes games zijn nog niet eens beschikbaar op Stadia. Hieronder vind je de lijst met Pro-spellen.

In de schending: Deze strategiespel is nieuw voor Stadia en is nog niet officieel aangekondigd. We wisten al dat deze game naar Stadia zou komen dankzij de USK-rating die de game al had ontvangen. Het is een 2D-strategiespel dat doet denken aan titels als Advance Wars.

Hitman 2: Nadat we in september meteen met Hitman aan de slag gingen, komt nu ook het vervolg Hitman 2 naar Stadia Pro. Net genoeg tijd om het af te maken voordat de derde aflevering in januari naar Stadia komt.

China: Kine is een 3D-puzzelspel dat ideaal is voor de kleinere gamers onder ons en ook voor volwassenen. Met een cartoonachtige uitstraling heeft het een tijdloze uitstraling.

Monster Jam Steel Titans: Monster Jam is iets dat vooral populair is in Amerika. Er wordt daar regelmatig een evenement gehouden in de grote stadions. En nu zijn er ook games van Stadia. Vanaf volgende week kun je proberen of het jouw ding is.

READ  Duizenden protesteren tegen de behandeling door de regering van het coronavirus in Tel Aviv

Everspace: Er zijn niet veel games waarbij je in je eigen ruimteschip rondvliegt in een open universum, zeker niet op Stadia. Dat gaat veranderen met Everspace. We hebben deze onaangekondigde game ook eerder gemeld.

Geheime buurman: De derde game in de Hello Neighbor-serie komt ook naar Stadia. Deze game was eerder aangekondigd en is na de eerste twee games ook beschikbaar op Stadia.

De games die Stadia gaan verlaten, en dus je moet snel claimen, zijn:

  1. Super heet
  2. Power Rangers: Battle For The Grid
  3. Kleine nachtmerries
  4. Hallo buurman
  5. Super Bomberman R online

De eerste game van EA en Star Wars op Stadia

De eerste Star Wars-game is gearriveerd op Stadia. En niet zomaar een. Sinds de overname van Disney en de release van de Star Wars-licentie aan EA heeft de franchise weinig succes gezien als het om games gaat. Dat veranderde met Star Wars Jedi: Fallen Order. Deze game was de eerste Star Wars-game sinds jaren die bij de lancering veel lof kreeg. In deze third-person actiespel volg je Cal Kestis, een Jedi Padawan die moest vluchten en zich verstoppen na de opkomst van het rijk. Hier verandert iets, waardoor hij op zoek gaat naar zichzelf en een confrontatie met zijn verleden als Jedi. Het beste nieuws? De game is per direct te koop. Tijdens de lancering is de game beschikbaar met 60% korting voor € 27,99. Je kunt het spel spelen hier kopen.

Vandaag is een drukke dag. De eerste afbeeldingen en informatie van de komende Chronos: Before The Ashes zijn ook vrijgegeven. Je vindt het hier. En Hitman 3 heeft ook voor het eerst laten zien wat we kunnen verwachten. De eerste locatie is voorgesteld. U kunt de details hier bekijken.

Written By
More from Aubrey Mason

Microsoft viert 20 jaar Xbox met nieuwe Xbox-producten, gratis achtergronden en meer

Op 15 november 2021 is het twintigjarig jubileum van de Xbox-release en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *