Grim Fandango, Day of the Tentacle, Full Throttle Xbox One releasedatum aangekondigd

Double Fine Productions ‘remasters van drie klassieke LucasArts-avonturengames – Grimmige Fandango, Dag van de tentakel, en Vol gas – zal vanaf 29 oktober beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass-abonnees, kondigde studiohoofd Tim Schafer aan tijdens een interview met Larry “Major Nelson” Hryb op de Xbox-podcast.

Game Pass-leden kunnen het trio games spelen op Android (met Xbox Game Pass Ultimate), Windows 10 pc en Xbox One. Android-beschikbaarheid geeft aan dat de games ook kunnen worden gestreamd via De xCloud-service van Microsoft, welke vorige maand gelanceerd als onderdeel van Xbox Game Pass Ultimate.

Alle drie de titels zullen ook dezelfde dag, 29 oktober, worden uitgebracht als zelfstandige games op Xbox One voor $ 14,99 per stuk. Dit markeert het debuut van deze drie remasters op Xbox One; ze werden aanvankelijk uitgebracht als exclusieve PlayStation-games op PlayStation 4 en PlayStation Vita, met versies die ook beschikbaar zijn op iOS, Linux, Mac en pc. Schafer, die zelf een van de hoofdontwikkelaars was van alle drie de originele games bij LucasArts, kondigde in mei aan dat de remasters onderweg waren naar Xbox One. Microsoft kondigde op E3 ​​2019 aan dat het had verworven Double Fine.

Grim Fandango Remastered kreeg zijn opfrisbeurt in 2015, met Day of the Tentacle Remastered een jaar daarna, en Op volle kracht geremasterd gevolgd in 2017. De originele games werden gepubliceerd in de jaren negentig en de trouwe remasters brachten de avonturen van Bernard Bernoulli, Manny Calavera en Ben the Biker Gang Leader naar een nieuwe generatie spelers. Nu kunnen Game Pass-klanten zich verdiepen in klassieke avontuurlijke game-actie zonder een extra cent te hoeven betalen.

READ  Halo Infinite Dev zet het record recht op microtransacties en Loot Boxes
Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *