Grote bestanden snel en gratis verzenden? Dan is dit de tool die u zoekt

Grote bestanden snel en gratis verzenden? Dan is dit de tool die u zoekt

Het verzenden van grote bestanden kan soms erg stressvol zijn. Het duurt vaak lang en je loopt regelmatig tegen beperkingen aan. Gelukkig is er een tool die u snel en gemakkelijk kan helpen met dit probleem. Maak kennis met Snapdrop.

De Snapdrop-website is een erg handige tool om grote bestanden met elkaar te delen. Met Snapdrop u kunt eenvoudig bestanden overbrengen tussen twee apparaten, zonder dat u iets hoeft te downloaden. Dit gratis open-sourceplatform lijkt een beetje op Apple’s AirDrop. U kunt bestanden naar andere apparaten doorsturen door beide de website te openen.

Hoe kun je grote bestanden verzenden met Snapdrop?

Om Snapdrop te gebruiken is het belangrijk dat je eerst controleert of je apparaten goed op hetzelfde wifi-netwerk zijn aangesloten. Eenmaal verbonden, surf je naar de website. U hoeft helemaal geen programma’s te downloaden.

Zodra de website op beide laptops open is, geeft Snapdrop ze een naam. Er verschijnt een pop-up met deze naam, zodat je de laptop of ander apparaat gemakkelijk kunt herkennen. Als u nu op de pop-up klikt, kunt u een bestand vanaf uw computer selecteren en uploaden. Klik dan op openen en je bent klaar! Het bestand is nu naar de andere laptop gestuurd waar de ontvanger het gemakkelijk kan openen.

Snapdrop
Snapdrop lijkt veel op AirDrop. (Afbeelding: SnapDrop.

Je hebt dus niet meer te maken met externe harde schijven of programma’s die met je e-mailadres werken. Daarnaast kun je op snapdrop ook gemakkelijk met elkaar chatten. Het enige dat u hoeft te doen, is in plaats van met de rechtermuisknop op de pop-up te klikken met de rechtermuisknop. Altijd handig.

WhatsApp-berichten zijn een geweldige bron van opslag

Volledige opslag maakt het nog moeilijker om bestanden te verzenden. Weet u wat uw opslag zo snel vult? Die zijn WhatsAppberichten. Elke dag worden er wereldwijd miljarden berichten verstuurd. Benieuwd hoeveel het er precies zijn? Bekijk het hier.

Reageer op artikel:

Grote bestanden snel en gratis verzenden? Dan is dit de tool die u zoekt

READ  De Vooravond lanceerde de verkiezingsapp De Zweefmeter - De Vooravond
More from Madison Garrett

Idaho v.Montana – game preview – 27 februari 2021

Callie Bourne leidt de Idaho State Bengals (16-3, 13-2 Big Sky) tegen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *