NieR Reincarnation Mobile Game uitgesteld tot 2021

De eerste smartphone-game van de Ontkennen serie, NieR reïncarnatie, vraagt ​​om meer geduld aangezien de releasedatum van de game wordt verlengd tot de eerste helft van 2021. Aanvankelijk gepland voor release dit jaar in Japan, heeft de game meer tijd nodig voor de aanstaande lancering. Hoewel het Square Enix-team dit jaar niet echt een exacte datum van lancering heeft vrijgegeven, hebben ze al aangekondigd dat de game het daglicht zou zien in de eerste zes maanden van 2021. Dit is niet verwonderlijk, aangezien 2021 al over ons heen gluurt. venster.

Terwijl we het tweet en het nieuws op zijn officiële website, de Nier reïncarnatie team verontschuldigt zich voor de vertraging. Ze waren van plan het uit te brengen voordat het jaar afloopt, maar ze projecteren nu de release ergens in de eerste helft van 2021. Volgens hun officiële verklaring is het grootste deel van de productie tot aan de releaseversie van Ver 1.0.0 voltooid, maar zal gebrek aan inhoud nadat de service is gestart.

Ze richten zich momenteel op extra inhoud en maken de game stabieler en geoptimaliseerd voor soepele gameplay. Het team voegde eraan toe dat ze de fans op de hoogte zouden houden zodra ze al een officiële lanceringsdatum hebben van de langverwachte toevoeging aan de Ontkennen serie.

Hoe zit het met NieR reïncarnatie westerse release? We hebben ook de officiële Engelse Twitter-handle van de game gecontroleerd, maar er is helemaal geen update. Hun laatste tweet was op 25 september en vertelde de westerse kijkers dat de aankondiging van voorregistratie tijdens de Tokyo Game Show 2020 alleen voor Japan is.

READ  Apex Legends Job Listing bevestigt schijnbaar mobiele poort en nieuwe functies

We hebben de Nier reïncarnatie‘s westerse release-aankondiging en deelde de pre-registratiebonussen in Japan. De meest gedenkwaardige van alle bonussen is de puur gouden “Mama” die naar verluidt ongeveer 1.000.000 JPY of ongeveer 9.480 dollar kost.

Wat vind je van de vertraging hier eerst Ontkennen smartphone spel? Laat het me weten in de comments!

Written By
More from Eda Greene

Openingsrapport april 2021: Digi haalt Maxis over in termen van downloadsnelheid

De verovering Vandaag voor het eerst gepubliceerd Mobile Network Experience Report Voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *