Grote hit! Roblox PlayStation-downloads hebben de grens van 10 miljoen overschreden

Grote hit!  Roblox PlayStation-downloads hebben de grens van 10 miljoen overschreden

Het Roblox-gamingplatform heeft eindelijk zijn weg gevonden naar PlayStation en gamers krabben zich letterlijk op hun hoofd om het naar hun PS-consoles te downloaden. Het platform heeft al een enorme schare fans op verschillende apparaten zoals pc, Mac, iOS, Android en Xbox. Nu zou de uitbreiding naar PlayStation voordelig kunnen zijn voor zowel het bedrijf als gamers vanwege de gemakkelijke beschikbaarheid van een verscheidenheid aan games. Sinds de release op PlayStation heeft de game een enorme populariteit gewonnen, zoals blijkt uit de toenemende downloadaantallen.

Download Roblox-games op PlayStation

Volgens een rapport van The Verge hebben Roblox-games op PlayStation de 10 miljoen downloads overschreden, wat duidelijk het opwindingsniveau van spelers laat zien. Vanaf nu zijn populaire games op Roblox zoals Anime Champions Simulator, Blade Ball, Cotton Obby, All Star Tower Defense, Pet Simulator X en meer beschikbaar gemaakt voor PS4- of PS5-gebruikers. Deze zet van het spel zal ook het aantal spellen vergroten en het gebruikersbestand vergroten. Er gaan ook geruchten dat Roblox zal debuteren op de Nintendo Switch, maar er is nog geen officiële aankondiging gedaan.

Hoe Roblox te spelen op PS4 en PS5

Het downloaden en spelen van Roblox-games is anders dan hoe we gewoonlijk op andere apparaten spelen. Lees daarom de onderstaande stappen zorgvuldig door als je een PS4 of PS5 bezit.

Lees ook: Bent u op zoek naar een smartphone? Om de mobiele telefoonzoeker te controleren
  • Om te beginnen ga je naar de PlayStation Store (PSN Store) en zoek je naar Roblox. De games worden weergegeven.
  • Klik op de Roblox-spelpagina op de downloadknop om te installeren. Om het te spelen, heb je een actieve en stabiele internetverbinding nodig.
  • Klik na de installatie op “Game uitvoeren” en start Roblox.
  • Het eerste dat u moet doen nadat het titelscherm is geladen, is een nieuw account aanmaken, of inloggen als u al een account heeft.
  • Als u al een Roblox-account heeft, kunt u deze aan uw gebruikers-ID koppelen door de QR-code op het scherm te scannen of een code van zes tekens in te voeren in de Roblox-app op uw telefoon.
  • Nadat u uw account heeft gekoppeld, wordt u naar de hoofdinterface van Roblox gestuurd, waar u games kunt verkennen en spelen.
READ  CoWIN en Aarogya Setu: hier leest u hoe u uw vaccinatiecertificaat downloadt op Android, iOS en internet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *