Grote rollen, afgezet met klei

Illustratie van een artikel met de titel Elder Scrolls, uitgesneden met Silt Striders

Een screenshot: Bethesda / Kotaku

Ik hou niet van insecten. Nooit bezit ik het. Vliegen, bijen, wespen, kakkerlakken, ik haat ze allemaal. Hoe groter ze werden, hoe meer ik ze niet kon uitstaan. Dus het gigantische insect is zoiets als Sylhet StridersVoor het eerst gezien in The Elder Scrolls III: MorrowindHet is mijn ergste nachtmerrie, en ik wil dat ze allemaal sterven. Ik bedoel, als niemand het erg zou vinden.

Celts Striders beledigde de wereld voor het eerst in 2002, toen ze dat deden Verscheen in The Elder Scrolls III: Morrowind. De jongste Zach was er geen fan van. Maar de eenvoudigste plaatjes Morrowind Meestal maakte het het gemakkelijk om ze te zien als grote gekken en niet als walgelijke crawlers. Tenzij je heel dichtbij komt en hun lange, dunne benen en onderkaak opmerkt. Ik heb een punt gemaakt om ze te vermijden, tenzij je echt snel moet reizen.

Waar MorrowindHelaas blijft Bethesda manieren vinden om deze lange, enge instappers terug te brengen. En bij elke nieuwe look zorgt verbeterde technologie ervoor dat Silt Striders meer details en texturen van hogere kwaliteit krijgen. Ik haat dat.

Ik dacht dat ik nog veilig was MorrowindMaar Bethesda heeft op haar tijd gewacht. Een volledig decennium later verscheen Celts Striders Skyrim‘s Dragonborn DLC. Hier kreeg hun visuele ontwerp maar een kleine update, maar hun benen zien er nu veel raarder uit en ik haat het. Gelukkig verschijnt er maar één Silt Strider in Skyrim. Deze is naar mijn mening teveel. Het goede nieuws is dat hij op sterven ligt, en misschien is hij wel de laatste van zijn soort.

Kijk niet zo naar me.

Het slechte nieuws is dat mijn nachtmerrie nog niet voorbij is, zelfs na vijf jaar besluit Bethesda de beestjes weer naar binnen te brengen. The Sheikh Scrolls Online ‘S Morrowind district. Deze keer kregen ze een hele nieuwe make-over en werden ze op de een of andere manier nog erger, met meer ellendige eigenschappen. Ze zien er nu uit als reuzenbenige vlooien met lange benen, compleet met vervelende kleine spijkers en haren. Oh, en ze hebben ook een scherper gezicht, compleet met zwarte kraaloogjes en een beetje donzig. Zijn hele lichaam is nu als insecten en … alsjeblieft, doe hem weg. Iemand vangt een vlammenwerper. Of ik denk aan een brandaanval. Iets. Weg met dit vreselijke wezen.

Een Silt Strider bij ESO.

Een Silt Strider in Welke welke.
Een screenshot: Bethesda / Kotaku

Tot th Oude rollen kaartspelEn de MythenEn de Niet veilig voor Celts Strayers. Deze versie lijkt sterk geïnspireerd te zijn door Sheikh Scrolls online Volledig lichaamsontwerp met een kruipende vlo en die dode ogen zichtbaar. niet goed. Ik zou deze kaart zonder enige aarzeling ruilen.

Sommige games bieden spelers opties om bug- en spider-inhoud te verbergen via arachnophobia-modi. Open wereldbouwer Ziekte Verbergen Zijn spinachtige vijanden via katkobolden. Geaard Hiermee kun je bepalen hoeveel spinnen er daadwerkelijk in het spel zitten een kijkje Als spinnen aan de overkant In-game schuifbalk. Ik stel voor dat Bethesda een soortgelijk kenmerk overweegt van welk spel je ook kiest om te ontheiligen met Silt Striders. Voor het geval ze wat hulp nodig heeft, hier is een snelle sjabloon die ze op een manier heeft gemaakt om Silt Striders minder verschrikkelijk en beangstigend te maken.

Illustratie van een artikel met de titel Elder Scrolls, uitgesneden met Silt Striders

Een screenshot: Bethesda / Kotaku

Het is niet perfect, maar het is zelfs nog beter.

.

READ  32 jaar na het stoppen met school, keurt Meghalaya oma Lakyntiew Syiemlieh klasse 12 examens af
Written By
More from Aubrey Mason

Yale kan joden en Aziaten niet discrimineren en verwacht belastinggeld

Een vriend merkt op dat op zijn middelbare school in Long Island,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *