Totally Real (lees: Totally Fake) Animal Crossing Game: New Horizons Game beschikbaar in Microsoft PC Store

Animal Crossing: New Horizons is een van de grootste Nintendo Switch-games van de afgelopen jaren, maar zoals bij elke exclusieve game proberen mensen te profiteren van mensen die niet per se op de hoogte zijn van de exclusiviteit. De neppe New Horizons-titel is momenteel te koop op de pc-storefront van Microsoft en het probeert niet eens een kopie te zijn – het is gewoon stelen.

Verscheen Nintendeal op Twitter, Microsoft Store New Horizons kost momenteel slechts $ 3, maar we kunnen niet genoeg aanbevelen om dat te doen Niet Koop het. Ten eerste is het vrijwel zeker een schending van het auteursrecht van Nintendo; Ten tweede, als er iets geloofwaardigs in de screenshots zit, is de gameplay helemaal niet zoals Animal Crossing. Het lijkt in ieder geval een kopie te zijn van de populaire mobiele game Crossy Road uit 2014.

Microsoft Store-lijst met neppe Animal Crossing-game.

Galerij

Uit een zoekopdracht in de Microsoft Store blijkt dat dit niet de eerste keer is dat deze studio in zijn marketing probeert afbeeldingen van andere games te stelen. Er is ook een titel genaamd Craft Imposter – je raadt het al – die gebruikmaakt van imitatiekunst onder ons-achtig. Het is ook niets zoals tussen ons.

Voorbeelden als deze zijn niets nieuws; Gekopieerde en gekloonde games zijn al jaren een probleem voor eigenaren van digitale storefronten. Microsoft zelf moest in het verleden nepgames aanpakken, zoals de nep-Pokemon-game. Dit soort problemen komen echter over het algemeen vaker voor op mobiele platforms.

Als je de echte Animal Crossing nog niet hebt gespeeld, kun je deze alleen kopen op de Nintendo Switch. Het is echter een geweldige game: GameSpot gaf de game 9/10 in de Animal Crossing: New Horizons-recensie en prees het crafting-systeem, de verbeteringen van de dorpelingen en de personageaanpassing.

GameSpot kan commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

READ  PUBG wil weten of je meer functies voor het bouwen en bellen van teams wilt zien
Written By
More from Max Mcgee

De D & D-film heeft een slechterik

The Dungeons & Dragons – waarmee ik absoluut de aanstaande titelloze film...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *