GT7 dagelijkse races 20 november: Thanksgiving-special

GT7 dagelijkse races 20 november: Thanksgiving-special

Op weg naar 2024 houdt Polyphony de zaken standaard in de dagelijkse GT7-races. Deze week gaan spelers een uitdagende uitdaging aan in de Amerikaanse woestijn en een unieke race rond Lago Maggiore.

Ras A

Willow Springs Reverse Streets – 4 ronden

De eerste race deze week is een brute semi-klasse race! We krijgen de opdracht om met een Willys Jeep vier ronden te rijden op het uitdagende Streets of Willow Springs Reverse-parcours.

Iedereen rijdt voor deze race op de Comfort Soft-band met 1x brandstofverbruik en bandenslijtage. Het deelnemersveld met twaalf auto’s zal de startgrid ook gebruiken om de race te starten.

Elke Willys Jeep zal een BoP-systeem met lage snelheid gebruiken, zonder dat verdere aanpassingen zijn toegestaan.

Deze race heeft een halve rating, want terwijl je SR uitvoert en je prestaties bijhoudt, wordt DR niet beïnvloed door waar je eindigt.

Er is lichte mechanische schade, samen met lichte boetes voor kortsluiting en botsingen.

Ras b

Proefmontage – 4 ronden

Race B is de eerste volledig geclassificeerde race van de week en neemt de coureurs vier ronden mee de Trial Mountain op in Gr.3-auto’s.

Deze race wordt verreden op een Racing Hard-band, waarbij het brandstofverbruik en de bandenslijtage 1x zijn. Het deelnemersveld met 16 wagens zal gebruik maken van een rollende start, dus een goede kwalificatie is van cruciaal belang.

Alles gebeurt op een BoP met gemiddelde snelheid, maar aanpassingen van de rembalans zijn toegestaan. Zowel SR als DR worden beïnvloed door de prestaties in deze race.

Er is lichte mechanische schade, samen met lichte boetes voor kortsluiting en botsingen.

READ  Nintendo Switch Online onthult de volgende N64-game

Ras c

Lago Maggiore – Centrum – 20 ronden

De laatste race is een marathon van 20 ronden rond de korte lus van Lago Maggiore in Gr.4-auto’s.

Iedereen rijdt op de Racing Hard-band met slechts 1x brandstofverbruik en 1x bandenslijtage. Wel is er een verplichte stopplaats, waardoor je op een gegeven moment de pitlane in moet duiken.

Elke auto gebruikt een BoP op lage snelheid, waardoor gedeeltelijke wijzigingen in de ophanging en aanpassingen van de rembalans mogelijk zijn. Zowel SR als DR worden beïnvloed door de prestaties in deze race.

Er is lichte mechanische schade, samen met lichte boetes voor kortsluiting en botsingen. Er staat ook een boete op het overschrijden van de pitstraatlijn, dus zorg ervoor dat je aan de juiste kant zit bij het in- en uitstappen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *