GTA 5 mods Xbox One

GTA 5 mods Xbox One

Grand Theft Auto 5 is een game vol community-gedreven content. Een groot deel van de gemeenschapsscène is gericht op het wijzigen van gamebestanden om onbedoelde resultaten te produceren. Mods zijn meestal gereserveerd voor pc-gameversies vanwege het gesloten ecosysteem van de meeste thuisconsoles. Meestal doet het woord er hier toe, omdat er enkele slimme manieren zijn om deze beperking te omzeilen.

GTA 5 Mods Xbox One: de pc-methode

Deze methode vereist een kopie van de game op een pc en Xbox om goed te kunnen werken. Begin met het downloaden van GTA 5 naar uw computer. Sluit het spel zoals je normaal zou doen en herstart de applicatie onmiddellijk. Als je deze stap snel genoeg uitvoert, zal het programma op de achtergrond draaien zonder dat het spelvenster verschijnt. Zorg ervoor dat de app actief is voordat u doorgaat. Herstart het proces, indien nodig, door de GTA 5-taak te beëindigen in uw taakbeheer.

Schakel nu je Xbox One in en ga naar Instellingen. Selecteer onder Netwerkinstellingen Handmatig in het gedeelte DNS. Dit zal u vragen om twee adressen in te voeren. Typ voor Basic IPv4 202-121-85-190 precies zoals u het hier ziet staan. Deze cijfers moeten nauwkeurig zijn om deze truc te laten werken. Voer voor secundair IPv4 8-8-4-4 in het tekstveld in. Start GTA 5 op je Xbox One en merk alle menuwijzigingen op. Met deze nieuwe menu-opties kunt u verschillende mods die op deze IPv4-server worden gehost, in- en uitschakelen.

GTA 5 Mods Xbox One: methode voor alleen netwerk

Deze methode vereist geen kopie van de game op pc, maar beperkt wel het aantal beschikbare modding-opties ter compensatie. Zorg ervoor dat je exemplaar van GTA 5 op Xbox One is vergrendeld en ga naar het tabblad Instellingen. Selecteer onder Netwerkinstellingen opnieuw Handmatige DNS. Voer voor Basic IPv4 opnieuw 202-121-85-190 in. Secundaire IPv4 is weer 8-8-4-4. Start GTA 5 en je zult een vergelijkbaar mod-menu zien.

READ  De nieuwste Xbox-update brengt een 4K-console, meer 's nachts en meer

Voorkom dat je verbannen wordt

Hoewel het modden van GTA 5 erg leuk kan zijn, wordt het niet aanbevolen om te pronken met je extra vaardigheden in Grand Theft Auto Online. Iedereen die ziet dat je gamebestanden verandert, kan wangedrag melden. Verbannen zal resulteren in de verbeurdverklaring van je account en alle vorderingen die je hebt gemaakt in San Andreas.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *