GTA Online Leak onthult de nieuwe generatie functie op PS5 en Xbox Series X.

Vorig jaar kondigde Rockstar Games aan GTA 5 En de GTA Online Voor de PS5 en Xbox Series X. Destijds gaf de ontwikkelaar aan dat het stel naar de volgende generatie consoles zou komen in een “uitgebreide en verbeterde” vorm. Op het moment van publicatie werden er geen aanvullende details verstrekt over de poorten en hoe ze worden uitgebreid en verbeterd, maar een nieuw lek bracht een woord over van een functie die spelers konden verwachten. Helaas is het niet erg spannend, maar spelers zullen opgelucht zijn om het in actie te horen.

Het woordattribuut komt op een moderne manier GTA Online Update, en meer specifiek, de bestanden voor deze update. Met de update heeft Rockstar Games nieuwe karakteroverdrachtbestanden toegevoegd. De bestanden zelf – “CHasCharacterToTransferDecisionPage” – onthullen niet direct iets heel opvallends, maar dit lijkt erop te wijzen dat Rockstar Games bezig is met het overdrachtsproces van personages wanneer de game naar de PS5 en Xbox Series X komt. Met andere woorden, het lijkt erop dat spelers hoeven niet helemaal opnieuw te beginnen met een compleet nieuw personage, ze kunnen zelfs hun voortgang naar de nieuwe apparaten overbrengen.

Hoewel dit misschien een voor de hand liggend voordeel lijkt, vooral omdat de game het werk deed van de PS4 en Xbox One, was het ver verwijderd van de garantie. Het zou voor Rockstar Games heel gemakkelijk zijn om spelers te dwingen opnieuw te beginnen, omdat dit meer financiĆ«le voordelen zou kunnen hebben dan spelers hun personages te laten overdragen. Dit zou natuurlijk een fatale PR-bug zijn, maar het zou de beslissing kunnen rechtvaardigen terwijl je je verschuilt achter de mantra van “uitgebreide en verbeterde” marketing. Het lijkt er echter op dat Rockstar Games deze put zal vermijden en ervoor zal zorgen dat personages worden vervoerd.

READ  Realme onthult 4K Android TV met nieuwe SLED-technologie naast 100W soundbar

Voor nu, neem het hier allemaal met een korreltje zout, want alles is hier informatie over de gelekte cultivar en omdat het wordt geassocieerd met enige speculatie.

Op het moment van publicatie heeft Rockstar Games op geen enkele manier commentaar gegeven op dit lek. Als dit verandert, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal wordt bijgewerkt met alles wat is ingediend, of het nu opvalt of niet. Ondertussen voor meer dekking op GTA Online En alles met betrekking tot de games – inclusief niet alleen het laatste nieuws, maar alle recente geruchten en lekken – klik Hier.

Tot , GTA-basis.

Written By
More from Lesley Curry

Apple kondigt de releasedatum van macOS Big Sur aan

Apple zegt dat het macOS 11.0 zal uitbrengen, nagesynchroniseerd Big Sur, op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *