Guilty Gear Player heeft de wedstrijd stopgezet vanwege het verdeeldheid zaaiende nummer

Guilty Gear Strive's May schreeuwt wanneer ze wordt aangevallen door de superheld van Faust.

schermafbeelding: Arc System Works / Kotaku

schuldig materiaalHet is een serie die wordt bepaald door zijn muziek, meer dan welk vechtspel dan ook. Als zodanig is het logisch dat fans een serieuze mening hebben over haar soundtrack, zelfs tot op het punt dat ze weigeren te spelen als een nummer dat ze niet leuk vinden wordt gekozen als ondersteunende muziek voor de wedstrijd.

Oreo, een competitieve vechtspelspeler en kwaliteitsborgingsanalist in dierenvechtgames, Hun vechtende kuddenZe hebben deze situatie onlangs aan den lijve ondervonden Guilty Gear Jahed sessie. Nadat ik een tegenstander online had verslagen, ontdekte ik tot mijn verbazing dat ze niet geïnteresseerd waren in een rematch. Nou, deze dingen gebeuren. Maar toen hij terugkeerde naar de lobby, liet de andere speler een Oreo Ontdek waarom met een kort sms-bericht: ze wilden dat ze van het verdeeldheidspad af zou komen voordat ze verder gingen spelen.

“Mensen zijn boos op dat nummer?” Een vriend van Oreo vroeg haar in een Discord-audiochat.

“Ik heb hem uit zijn hele spel geslagen”, grapte een andere vriend. “Hoe kan hij spelen met dit nummer?”

The song in question, “The Disaster of Passion,” has made waves in the Guilty Gear community since gedetecteerd Als het mei-thema opnieuw, nou ja, mei. In tegenstelling tot de meerderheid van schuldig materiaal Muziek Sinds het debuut van de franchise in 1998, en dat sterk leunt op oude metalacts als Metallica en Guns N’ Roses, is “The Disaster of Passion” een keyboard-gedreven, poppy stuk dat Mae’s vrolijke karakter waardig is. Het nummer is mooi maar staat in schril contrast met de rest Guilty Gear Jahed De soundtrack, zelfs met moordende gitaarsolo.

Terwijl vroege reacties op de “passieramp” waren: Vooral geamuseerdSindsdien hebben haar zoete woorden een andere betekenis gekregen met de release van Guilty Gear Jahed Vorige maand.

Kijk, Mai is nogal een probleem. Ze veroorzaakt zeker geen waanzinnige schade zoals Sol Badguy, maar haar vermogen om haar op dolfijnen gebaseerde aanvallen te spammen (om nog maar te zwijgen van het feit dat ze elke keer “Totsugeki!” roept) heeft zowel veteranen als nieuwkomers gefrustreerd. Ik zeg niet dat alles te maken heeft met bepaalde delen van de samenleving die zich tegen een “ramp van passie” keren, maar vechtspelspelers zijn een taaie groep, vatbaar voor wilde veranderingen van mening die van dag tot dag kunnen veranderen op basis van vele factoren .

Ik hoef je dit niet te vertellen, maar internet is raar. Iets kan op een dag populair zijn, een meme over hoe ‘slecht’ het de volgende dag kan zijn, en dan zinkt sociale media wekenlang om het op zich te nemen. Het is al het meest verachte nummer van “Disaster of Passion” Guilty Gear Jahed? Misschien, maar een snelle blik op de brief onthult dat het evenveel fans heeft als ongegeneerd als regelrechte haters. Zoals de meeste dingen online, ligt het antwoord duidelijk ergens in het midden, gesluierd onder vele lagen sarcasme.

Als je echter een online Nagoriyuki-speler tegenkomt die met Oreo heeft gevochten, wil je misschien wat tijd besparen en afstand nemen van het mei-thema om onderbrekingen te voorkomen.

READ  Vikas Dubey is dood, maar 10 anderen zullen hem vervangen, zegt een familielid van de vermoorde DSP Devendra Mishra
Written By
More from Aubrey Mason
Deze pc-games zullen binnenkort ray tracing ontvangen van NVIDIA
NVIDIA heeft aangekondigd welke games binnenkort ‘ray tracing’ of DLSS kunnen gebruiken....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *