5 vluchttracker-apps om te downloaden voor je volgende reis

Het plannen van een reis kan ingewikkelder lijken dan ooit. Maar wees niet bang: met de juiste technologie, zoals een app voor het volgen van vluchten, zijn er manieren om de hele beproeving minder stressvol te maken. De nieuwste aanbiedingen van vluchtapps doen veel meer dan alleen uw vliegtuig in de gaten houden.

Deze uiterst handige stukjes software – die eenvoudig kunnen worden gedownload naar een smartphone of tablet – houden niet alleen uw vlucht bij en waarschuwen u voor Vertraging of annulering, maar kan ook U helpen navigeren Eventuele COVID-19-specifieke reisbeperkingen of vaccinvereisten. Naast organisatorische logistiek, kunnen ze ook je exacte locatie bepalen terwijl je in de lucht bent op 40.000 voet, of zelfs enkele suggesties geven over de beste plekken om te eten Tijdens je tussenstop van zes uur. Je hoeft ook geen #avgeek te zijn om ze te waarderen.

Hier zijn enkele van de beste deals voor vluchttrackers – en vergeet niet om de apps van uw keuze te downloaden voordat u verbinding maakt met de vlekkerige wifi op de luchthaven (hoewel sommige offline werken).

Alle producten op Condé Nast Traveler zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze winkellinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

FlightAware

FlightAware is een soort Zwitsers mes als het gaat om apps voor het volgen van vluchten. Hiermee kunt u ook de realtime vluchtstatus en locatie van elke commerciële vlucht over de hele wereld volgen Verspreiding en chartervluchten in de VS en Canada – wat handig is als uw vlucht vertraagd is. Je kunt ook zien waar je volgende vliegtuig vandaan komt, hoe dichtbij het is om je op te halen en welk weer er onderweg is. U kunt zich abonneren op uw pushmeldingen Vlucht- en aankomstinformatie, plus geluiden voor poortwijzigingen, vertragingen en annuleringen. (Soms ontvingen we FlightAware-meldingen sneller dan de luchtvaartmaatschappij zelf.)

READ  Download een gratis activiteitengids met inspiratiethema van USA TODAY, Smithsonian

Waarom we er dol op zijn: FlightAware-desktopsite Het is echt de go-to voor wanneer vluchten vertraagd zijn, en de gratis app maakt het gemakkelijk om alle informatie te krijgen die je nodig hebt. (Plus, als je een echte luchtvaart-sadist bent, kijk dan eens”ellende kaart“Om te zien welke luchthavens hard zijn getroffen door vertragingen en annuleringen – en ik bid dat je je huidige locatie daar niet ziet.)

Download nu: vrij; iOSEn de Android

De app is in de lucht

De app is in de lucht Het is meer dan alleen een vluchttracker; Hij noemt zichzelf zijn ‘Personal Travel Assistant’ en dat is niet overdreven. Hoewel het alle belangrijke functies van elke standaard vluchttracker heeft, zoals updates van de vluchtstatus, dient het als een uitgebreid organisatorisch hulpmiddel voor meer dan 6 miljoen reizigers over de hele wereld. Je kunt vluchten en hotels rechtstreeks in de app boeken, in realtime op de hoogte blijven van wijzigingen in je reisschema en een doorzoekbaar logboek bijhouden van al je vluchtinformatie lang nadat je thuis bent – voor het geval je de naam van deze geweldige hotel met spa Waar ik van hield in Parijs. In 2020 introduceerde de app nieuwe “Gezondheidsfilters” om gebruikers op de hoogte te houden van reisbeperkingen, overheidsvoorschriften en luchtvaartregels om gemakkelijker – en veiliger – te navigeren tijdens het reizen tijdens de aanhoudende pandemie.

Waarom we er dol op zijn: Net als een menselijke persoonlijke assistent, herkent App in the Air u na verloop van tijd. De app maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om uw persoonlijke voorkeuren en suggesties beter te begrijpen sporen Op basis van wat hij weet. Het beste van alles is dat het offline werkt, zodat je nooit een belangrijke melding mist – zoals bijvoorbeeld je vlucht is geannuleerd – omdat je wifi is uitgevallen.

READ  iOS 14.5 en iPadOS 14.5 Beta 5 kunnen nu worden gedownload

Download nu: Gratis- $ 4,99; iOSEn de Android

Flytradar 24

Als je niet vliegt, maar echt, echt waar liefde vliegtuigen downloaden Flytradar 24. We zullen wachten. Met de app kun je in principe spelen luchtverkeersleiderLaat je precies zien welke vluchten overhead zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon in de richting van het vliegende vliegtuig te richten en je krijgt realtime vluchtstatistieken, zoals waar het vliegtuig vandaan komt, waar het naartoe gaat, zijn snelheid en hoogte. Een beetje zoals Shazam voor vliegtuigen. Het leuke deel komt met functies zoals de Cockpit View, waarmee je door de ogen van de piloot kunt kijken. U krijgt ook alle essentiële app-functies voor het volgen van vluchten, zoals aankomst- en vertrektijden, vluchtstatus en vertragingsinformatie, als u op weg bent naar een luchthaven.

Waarom we er dol op zijn: Hoewel de basis-app gratis is, is het het $ 3,99-per-maand Gold-abonnement dat luchtvaartnerds echt opwindt (er zijn ook zilver- en bedrijfsplannen, de laatste kost een aardige cent – bijna $ 500 per jaar). Je krijgt al het bovenstaande, plus live weerpatronen, vluchtgrafieken met verschillende routes die historisch gezien vluchten in de lucht hebben genomen, en luchtverkeersleidingslimieten – en 365 dagen van die gegevens. Er is niet veel waar je om zou kunnen vragen.

Download nu: Gratis – $ 499,99 per jaar; iOSEn de Android

vluchtvolger

Dat is, nou ja, precies wat het zegt: een app voor het volgen van vluchten die details geeft over aankomst- en vertrektijden, stationsinformatie, StoelkaartenWaarschuwingen voor poortwijzigingen, vertragingen en annuleringen, plus een weertracker. Voor de frequent flyer geeft het je ook de mogelijkheid om aantekeningen te maken over specifieke vluchten, frequente routes te noemen en de app te synchroniseren met vluchten op je mobiele kalender. Hiermee kunt u ook aangepaste herinneringen instellen voordat u vertrekt.

READ  Xbox Series X beschikbaar vóór Black Friday? Controleer de beschikbaarheid van voorraad bij Amazon, Best Buy, Walmart en meer

Waarom we er dol op zijn: Het echte voordeel hier? Het werkt allemaal offline, dus je kunt je pad volgen terwijl je in de lucht bent – zelfs als de wifi van het vliegtuig iets achterlaat wat je wenst.

Download nu: Gratis – $ 11,99; iOSEn de Android

vlucht boord

Soms is alles wat u wilt een eenvoudig vluchtbord met aankomst- en vertrektijden in een gemakkelijk te begrijpen lay-out. Gelukkig voor reizigers is dit precies het soort informatie uit de eerste hand dat Flight Board biedt aan meer dan 1.400 luchtvaartmaatschappijen die naar meer dan 16.000 luchthavens vliegen, met updates om de paar minuten. Als het aantrekkelijke oude app-ontwerp bekend voorkomt, komt dat waarschijnlijk omdat het is gebaseerd op het flyboard van Parijs Charles de Gaulle-luchthaven.

Waarom we er dol op zijn: Het wordt niet duidelijker dan dit, en soms is eenvoud het beste.

Download nu: vrij; iOSEn de Android

Dit artikel is bijgewerkt met nieuwe informatie sinds de oorspronkelijke publicatiedatum.

Oorspronkelijk verschenen in Condé Nast Traveler

Written By
More from Eda Greene
Cyberpunk 2077-ontwikkelaar “zal niet agressief zijn” met microtransacties voor meerdere spelers
We weten er nog steeds niet veel van Multiplayer van Cyberpunk 2077,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *