Guilty Gear Strive’s tweede open bètatest en gedetailleerde drukveranderingen worden bevestigd

Nieuwe ontwikkelaar Backyard biedt enkele ideeën na de vorige bèta

Een tweede open bètatest voor Guilty Gear Strive nadat de game vorige maand was uitgesteld, en nu lijkt het erop dat we eindelijk bevestiging hebben gekregen van de volgende iteratie.

Arc System Works heeft nu een bestand vrijgegeven Achtertuin ontwikkelaar 5 For Strive gaat dieper in op een toekomstige bèta en op de veranderingen die ze willen doorvoeren voor het lobby-systeem dat niet goed geaccepteerd wordt.

Het onderste deel van de ontwikkelaarspost luidt: “We plannen een tweede open bèta op basis van feedback van spelers.” “De timing is nog niet bepaald, dus houd toekomstige updates in de gaten.”

Gezien Strive’s nieuwe releasedatum van 11 juni, biedt de nieuwste ArcSys waarschijnlijk die bonusmogelijkheid om de game begin mei terug te krijgen, dus de datum zou nu op elk moment moeten worden geschrapt.

De ontwikkelaars zeggen dat ze graag een bèta willen gebruiken zodra de geplande lobbywijzigingen zijn voltooid.

Het online lobby-systeem van Strive is tot nu toe de minst gewaardeerde modus in een post-bèta-enquête, waarbij meer dan 50 procent van de respondenten als slecht of zeer slecht beoordeeld.

Om problemen in de nieuwste bèta op te lossen, zegt ArcSys dat ze de volgende wijzigingen in de bijgewerkte hallen zullen doorvoeren:

• Verander naar een systeem waarbij spelers een zichtbaar gebied kiezen waar ze een wedstrijd willen spelen

• Na het winnen van de wedstrijd blijft de speler op zijn plaats ter voorbereiding op de strijd, tenzij zijn rating verandert

• Herhalingsoptie toegevoegd

• Vergroot het gebied in elke lobby, voeg een optie toe om de nieuwsweergave te verbergen en voeg een avatar-streepjesanimatie toe.

Het is mogelijk dat deze aanpassingen ervoor zorgen dat Strive-lobby’s op dezelfde manier werken als eerdere ontwikkelaarstitels, ook al lijken ze duidelijk te voldoen aan de 2D- en multi-level fasen van de modus.

READ  Wizards Of The Coast reageert op zorgen over Walking Dead Crossover

Dit is echter niet bevestigd in de post hier Grafische release voor Guilty Gear Strive Het lijkt erop dat het laat zien dat de tweede bèta alleen weer beschikbaar zal zijn voor PlayStation-bezitters die digitale pre-orders hebben die een dag vroege toegang geven.

Written By
More from Lesley Curry
Uitgebreide gids over hoe je online casino kunt spelen
Iedereen wil snel geld kunnen verdienen, maar vind je dat zo makkelijk...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *