Missing Words: Beyond the Page is nu beschikbaar op Xbox, PlayStation, Switch en pc

We kijken al een paar jaar naar de voortgang van Lost Words: Beyond the Page. Nadat hij het voor het eerst vond tijdens een evenement dat teruggaat tot 2017Na de eerste lancering van 2018 verloor ik de hoop en toen werd de release van 2019 uitgesteld, het was een spel dat in ons achterhoofd zat, geduldig wachtend tot het explodeerde in de schijnwerpers. Met een sterk, stom verhaal dat het voortstuwt, een aantal geweldige beelden die de speler volledig onderdompelen en een aantal volledig unieke gameplay, is het mij een genoegen om eindelijk Lost Words: Beyond the Page te vinden op Xbox, PlayStation, Switch en pc.

Het was eerder ingevoerd op Google Stadia en komt nu uit op Xbox One en Xbox Series X | S, PS4, PS5, Nintendo Switch en pc, Lost Words: Beyond the Page komt tot stand via een samenwerking tussen Modus Games en de ontwikkelaars van Sketchbook Games – als die er al is, past de ontwikkelingsnaam bij een titel.

Lost Words ziet ons toetreden tot het leven van een jong meisje, Izzy, terwijl ze het verlies van een naast familielid begint te verwerken. Dit is wat de ruggengraat vormt van haar avontuur terwijl ze door een surrealistisch verhaal reist dat elk moment omdraait en verandert. Dit wordt ondersteund door een verhaal dat niemand anders heeft geschreven Rihanna Pratchett (Ja wie Spiegelrand En populaire Tomb Raider), wat ons de kans geeft voor spelers om een ​​groot avontuur te ontdekken.

Voor £ 11,99 combineert Lost Words: Beyond the Page een paar verschillende speelstijlen om een ​​zeer unieke ervaring te bieden. Deze 2D-avonturenplatformgame helpt je Izzy puzzels op te lossen door letterlijk door de woorden van het boek te lopen, terwijl je ze verwijdert en hun kracht gebruikt om vooruit te komen. Het is absoluut heel innovatief, maar het werkt briljant, zoals Onze volledige recensie van Lost Words: Beyond the Page op Xbox Ik zal het je laten zien.

READ  Halo Xbox 360-services verdwijnen in december 2021

Geniet van deze verbluffende visuele stijl en je hebt een rijke wereld om te verkennen terwijl je probeert een veilig pad te creëren voor Easy Footsteps.

Functies zijn onder meer:

  • Een tweedimensionaal avonturenplatform​ – Navigeer door de prachtige 2D-werelden die in het dagboek van een jong meisje zijn geplaatst door op woorden te lopen en ze te gebruiken als hulpmiddelen om verschillende puzzels op te lossen.
  • Meeslepende verhalen​ – Een emotioneel ontroerende en volledig expressieve verhaallijn van de populaire spelschrijver Rhianna Pratchett, waarin de speler de beslissingen neemt die de gebeurtenissen die plaatsvinden vormgeven.
  • Adembenemende visuele stijl​ – Ontdek de wereld van aquarellen op de dagboekpagina’s en de levendige fantasiewereld in Astoria.
  • Innovatief spel​ – Gebruik woorden om de omgeving te veranderen om een ​​veilige doorgang voor de held te creëren met een unieke en totaal verfrissende platformstijl. ​
  • Doelgerichte verkenning​ – Verzamel verzamelobjecten van vuurvliegjes verspreid over het land van Astoria voor een extra uitdaging.

We raden u ten zeerste aan om Lost Words: Beyond the Page een kans te geven. Het is nu beschikbaar op Xbox One en Xbox Series X | S (Xbox Store hier), PS4, PS5, Nintendo Switch, Google Stadia en pc. Laat ons weten wat je ervan vindt in de comments.

Game beschrijving:

Werk samen met de woorden op de pagina’s van Little Girl’s Diary om uitdagende puzzels op te lossen, unieke delen van het platform aan te pakken en een emotioneel verhaal te ontdekken over de levendige wereld van Estoria in Lost Words: Beyond the Page. De persoonlijke dagboekaantekeningen van een jong meisje genaamd Izzy zullen verschijnen terwijl ze een fictief land verkent waar woorden een enorme kracht bezitten. Lost Words: Beyond the Page, met een meeslepend verhaal gemaakt door de populaire spelschrijver Rhianna Pratchett, en spelers zullen versteld staan ​​van de unieke mix van gameplay en verbluffende aquarel-esthetiek. Gedreven door de nieuwsgierigheid van de speler, zullen de wereld en kracht van Estoria fungeren als de motor die Izzy door dit zeer persoonlijke verhaal voortstuwt, wat resulteert in een werkelijk onvergetelijke ervaring.

READ  Assassin's Creed Valhalla op de Xbox One X vergelijken met de Xbox Series X
Written By
More from Vanessa Hale

Monster Truck Championship Xbox Series X recensie | S – Wat is de nieuwe poes?

Monster Truck Championship werd pas in oktober 2020 uitgebracht, maar is al...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *