Haal het allemaal in huis met de geweldige nieuwe gaming-pc's van Palworld

Haal het allemaal in huis met de geweldige nieuwe gaming-pc's van Palworld

Niets lijkt de meedogenloze opmars van dit overlevingsavontuur in Pokemon-stijl te kunnen stoppen In de wereldEn als je de afgelopen week hebt genoten van het uitrusten van schattige cartoonwezens met vuurwapens, zul je deze kleurrijke nieuwe wezens waarschijnlijk leuk vinden. Palworld spelcomputer Ontwerpen van de Britse computerbouwer CCL.

Met de heldere kleuren die synoniem zijn met de schattige wezens van Palworld, overtreffen deze CCL-gaming-pc's gemakkelijk de systeemvereisten van Palworld met een solide set specificaties voor 1080p-gaming over de hele linie. Als je je nog niet in dit vreemde spel hebt verdiept, lees dan Palworld's volledige recensie van het spel met vroege toegang om te zien waar het allemaal om draait.

Er zijn momenteel vier opties beschikbaar in de CCL Horizon Pal PC-reeks, allemaal gebaseerd op het Fractal Design Define 7 Compact-chassis met een zijpaneel met vensters. De CCL Horizon Bolt Pal draagt ​​geel, met het maniakale groen van Grizzbolt, dat je kunt zien als een ‘kwaadaardige Pikachu’.

Ondertussen heeft de oranje CCL Horizon Fox Pal een Foxparks-achtig Vulpix-gezicht, en de CCL Horizon Wolf Pal heeft een zwart en grijs kleurenschema, met een Direhowl-gezicht. Tenslotte is er de CCL Horizon Dog Pal Ice White.

Alle CCL Palworld gaming-pc's Opties Het begint bij $ 989,99 (ongeveer $ 1.049), met opties om het systeem te configureren voor meer opslag of RAM. De basisspecificatie geeft je een Nvidia RTX 4060 GPU, waarvan we vonden dat deze krachtig genoeg is voor 1080p-gaming, en ook sneller is in ray tracing dan de concurrerende AMD Radeon RX 7600.

Ondertussen is de CPU een Core i5-12400F, die je zes Intel P-Cores geeft die een boost geven tot 4,4 GHz. De specificaties van deze CPU zien er op papier misschien wat zwak uit, maar in werkelijkheid heb je de e-cores van duurdere Intel CPU's niet nodig om te gamen, en de GPU is de belangrijkste factor als het gaat om gameprestaties. Ik gebruik de Core i5-12400F de afgelopen twee jaar om te gamen op mijn pc en dat gaat prima.

READ  Welke Pokemon-spellen kunnen op pc worden gespeeld?

Je hebt ook de mogelijkheid om de CPU later te upgraden, aangezien het Gigabyte B760 DS3H AX-moederbord dat in deze pc's wordt gebruikt alle Intel's nieuwste 14e generatie CPU's ondersteunt, inclusief de krachtige Core i9-14900K. De specificaties worden afgerond met 16GB DDR4-geheugen en een 1TB PCIe 4 SSD, wat wederom behoorlijk is voor gaming.

Als je op dit moment betrokken bent bij Palworld, bekijk dan onze gids over het hosten van een speciale Palworld-server, en je kunt ook leren hoe je alle bazen van Palworld kunt verslaan in onze nieuwste gids.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *