Palworld-ontwikkelaars onthullen dat de wapenanimaties zijn gemaakt door een autodidactische animator

Palworld-ontwikkelaars onthullen dat de wapenanimaties zijn gemaakt door een autodidactische animator
Jeremy Gunn

De ontwikkelaars van Palworld onthullen dat hun wapenanimaties zijn gemaakt door een autodidactische animator die een parttime baan had bij een supermarkt toen het team hem vond.

Palworld is zo'n enorm succes geworden dat het de ontwikkelaars heeft geschokt, zo erg zelfs dat het de records voor het aantal spelers op Steam heeft verbroken met amper miljoenen verkochte exemplaren in de eerste week.

Terwijl spelers nieuwe dingen leren over het spel met de bijnaam “Pokemon with Guns”, leren wij nieuwe dingen over hoe de ontwikkeling van Palworld is geweest voor het kleine Pocketpair-team.

Artikel gaat verder na advertentie

onthuld in een Ontwikkelingsblog Door Pocketpair CEO Takuro Mizube De CEO gaf toe dat de wapenanimaties in de game allemaal te danken waren aan een autodidactische game-ontwikkelaar die hem op Twitter vond.

Zakpaar

De blog, die op 16 januari werd uitgebracht, een paar dagen voordat de game live ging, besprak de ontwikkelingsgeschiedenis van Palworld. Zeker met dit kleine team en alle moeilijkheden die daarmee gepaard gingen.

Een van deze struikelblokken waren de wapenanimaties, zoals vermeld in de blog. Het hele team en veel andere game-ontwikkelaars in Japan hebben ervaring met RPG's, maar als het om wapenspellen gaat, was het moeilijk om ontwikkelingservaring op dit gebied op te doen.

De ondertekening van de dexerto Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

“Maar er is hier een groot probleem. “Vanwege de bovengenoemde omstandigheden is het erg moeilijk om ervaren mensen in dienst te nemen die schietspellen in Japan hebben gemaakt”, schreef Mizube.

Hij vond echter iemand op Twitter die video's uploadde van animaties voor het herladen van wapens, en Mizobe besloot het de maker persoonlijk te vragen, ervan uitgaande dat hij ervaring had in de branche.

Het bleek dat de naamloze ontwikkelaar een autodidactische hobbyist was die parttime in een supermarkt werkte, wat ze graag deden.

Artikel gaat verder na advertentie

Mizobe stuurde Palworld een video met vroege vuurwapenanimaties, en zij reageerden op hun beurt met een enorme paragraaf met commentaar op de video.

Uiteindelijk bood Mizobi ​​de ontwerper na verloop van tijd een fulltime baan aan bij Pocketpair. Als zodanig zijn ze de afgelopen twee jaar van ontwikkeling verantwoordelijk geweest voor alles wat met wapens te maken heeft in Palworld, waarvan er veel zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *