Hack-and-slash actie-RPG UNDECEMBER is nu wereldwijd beschikbaar

Hack-and-slash actie-RPG UNDECEMBER is nu wereldwijd beschikbaar

gratis om te spelen hakken en snijden Actie-RPG ONDER Nu beschikbaar voor computer via computer via stoom- En de vloeriOS via App Winkelen Android via Google apps wereldwijde uitgever Bedrijf voor online games en ontwikkelaar spelletjes nodig aangekondigd. Het ondersteunt in totaal 10 taalopties, waaronder Engels, Frans, Duits, Japans en Chinees (vereenvoudigd en traditioneel).

De gelanceerde wereldwijde versie bevat tot 10 verhaalwerken en verschillende uitdagingsmodi, waaronder “Chaos Dungeon”, “Spire of Barrier”, “Void Rift” en coöperatief Invallen. Uitdagende bazen met dynamische aanvalspatronen en verschillende trucs beloven spelers om constant te experimenteren met vaardigheidscombinaties en uitrustingsinstellingen.

Spelers die tijdens de eerste week van de release inloggen op de game, kunnen deelnemen aan het Login Event en Mission Festival om verschillende extra in-game items te ontvangen.

ONDER Het ondersteunt platformonafhankelijk spelen tussen pc, iOS en Android en kan worden gespeeld met toetsenbord en muis, touchscreen of gamepad.

ONDER

Hier is een overzicht van het spel, via LINE Games:

In de omgeving van

ONDER Het is een hack- en slash-actie-RPG waarin spelers de traditionele grenzen van vaardigheden kunnen verleggen door eindeloos een verscheidenheid aan Skill- en Link Runes te combineren. Word een runenjager en ervaar het plezier van boeren en groeien!

een verhaal

De geboorte van het dertiende wezen, het oorspronkelijke kwaad.

Het licht kwam uit de duisternis en dat licht splitste zich in 12 verschillende goddelijke wezens.

De 12 wezens die uit de leegte kwamen, deelden hun kracht om Traum te creëren en leefden vreedzaam tussen hun nakomelingen. Hun nakomelingen gedijden onder de zegeningen van 12 wezens die nu als goden werden aanbeden. Maar op een dag verscheen er een onverwacht wezen, de Boze Levende God.

Functiegidsen

 • zonder verandering
  • Het plezier van een hack-and-slash-spel komt van het vernietigen van talloze vijanden tegelijk. Als een genre waarin karaktergroei wordt geassocieerd met verwoestende vijanden om nieuwe items te verkrijgen, werd de suggestie om “kracht te winnen na het elimineren van vijanden” in de focus gelegd tijdens de ontwikkeling. Door afstand te nemen van het typische groeisysteem, kunnen spelers genieten van het voltooien van hun unieke ontwerpen.
 • ongedefinieerd
  • Vrijheid om verschillende vechtstijlen te kiezen. Er zijn geen specifieke categorieën in ONDER. Zodra een personage is gemaakt na aanpassing, kunnen spelers vrijelijk wisselen van uitrusting en vaardigheden op basis van hun persoonlijke speelstijl. Builds zijn onderverdeeld in kracht, behendigheid en intelligentie, maar er zijn geen beperkingen op uitrusting of set. Spelers zijn vrij om magie uit te werpen met een zwaard, minions op te roepen met een boog, of nieuwe unieke ontwerpen te maken.
 • Onbeperkt
  • Een oneindig aantal vaardigheden. Runen worden gecategoriseerd door talismannen van vaardigheid en verbinding. Koppeltekens helpen met Skill Rune-effecten. Deze runen kunnen worden uitgerust in een aparte ruimte genaamd Rune Cast, en kunnen worden verkregen door te cultiveren of door missies te voltooien. Elke Rune heeft niveaus en gradaties die kunnen worden opgewaardeerd met materialen die door cultivatie zijn verkregen.
 • goed bezig
  • Eindeloze keuze aan inhoud:
   • Bedrijf – Het hoofdscenario van het spel.
   • Chaos Kerker – Eindspelcontent is beschikbaar nadat het hoofdscenario is voltooid.
   • Baas Rood – Coöp-content voor maximaal acht spelers.
   • Glorie Kruistocht – Gratis content voor alle spelers.
   • Syndicaat – Verzamel tot 50 leden om exclusieve voordelen te krijgen, zoals Guild Buffs.

Bekijk hieronder een selectie van gameplay-aankondigingen.

READ  Kijk: controversieel gesprek beëindigt spel Blue Jays vs Twins

Vechttrailer

een taak Vechtende baas trailer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *