LibreOffice 7.4.2 Office Suite uitgebracht met 80 bugfixes Nu downloaden

LibreOffice 7.4.2 Office Suite uitgebracht met 80 bugfixes Nu downloaden

Document Stichting aankondigen Tegenwoordig is LibreOffice 7.4.2 algemeen beschikbaar als een tweede versie van de nieuwste open-source, gratis, platformonafhankelijke kantoorsuite van LibreOffice 7.4 “Community”.

Komt over ongeveer een maand LibreOffice 7.4.1LibreOffice versie 7.4.2 verwijst hier naar de vele problemen, bugs en ergernissen die zijn ontdekt in LibreOffice 7.4 Serie kantoorsuites. Er zijn precies 80 bugfixes opgenomen in de release van LibreOffice 7.4.2, volgens: RC1 En de RC2 Wijziging.

Deze bugfixes verbeteren de compatibiliteit met documentformaten van privékantoorsuites, evenals ondersteuning voor LibreOffice’s eigen documentformaat, ODF (OpenDocument Format). Het lost ook crashes, bugs en andere fouten op die door de community zijn gemeld.

LibreOffice 7.4.2 kan rechtstreeks worden gedownload van Officiële website Als binaire installatieprogramma’s voor op DEB of RPM gebaseerde GNU/Linux-distributies. Als u de LibreOffice 7.4 office suite-serie van GNU/Linux-distributiebronnen gebruikt, wordt aanbevolen om te wachten tot versie 7.4.2 daar arriveert voordat u gaat updaten.

Als u niet de nieuwste functies nodig hebt die beschikbaar zijn in de LibreOffice 7.4 kantoorsuite, raadt de Document Foundation u aan om de LibreOffice 7.3-serie te blijven gebruiken, die is bijgewerkt naar LibreOffice 7.3.6 Het wordt nog steeds onderhouden tot 30 november 2022, met in totaal zeven onderhoudsupdates.

Aan de andere kant wordt LibreOffice 7.4 ondersteund tot 12 juni 2023, met in totaal zes onderhoudsupdates. De volgende puntrelease, LibreOffice 7.4.3, staat gepland voor eind november 2022.

De Document Foundation herinnert ons eraan dat dit een “community”-weergave is van de LibreOffice open source office-suite, die wordt ondersteund door vrijwilligers en leden van de LibreOffice-gemeenschap.

Voor bedrijfsimplementaties en degenen die technische ondersteuning nodig hebben, beveelt de Document Foundation de extensie LibreOffice Foundation Applicatiefamilie van ecosysteempartners.

READ  NBA 2k mobiele codes (november 2020)

Afbeeldingscredits: The Document Foundation

Laatste update een uur geleden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *