Hackers zetten historische verdedigingsinspanningen op pc; Willard wint de 200ste plaats

Providence, Rhode Island – Het mannenbasketbalteam van Seton Hall corrigeerde zijn verdediging op een historische manier woensdagavond in Providence, waarbij de broers slechts drie punten scoorden in de laatste 6.30 uur van de wedstrijd met een 60-43 overwinning in de Alumni Hall. De 43 punten zijn het laagste aantal dat piraten ooit hebben toegestaan ​​tijdens een reguliere seizoensconferentiewedstrijd in de Grand East.

Pirates Limited scoorde 17 velddoelpunten en schoot 34 procent van de doelpunten, slechts zes van hen scoorden drie doelpunten, terwijl ze ook 16 broeders tot een omzet dwongen en 20 punten scoorden uit deze beurten. Seton Hall’s vorige low-point toelating wedstrijd van 47 was tegen Zuid-Florida op 23 januari 2013.

Beste beste vrienden Sandro Mamukelashvili (Tbilisi, Georgië) en Miles Cal (Middletown, Dell.) Aanvallend leidde de Pirates met 39 punten, respectievelijk 20 en 19.

En het was de 200ste overwinning van de coach Kevin WillardSeaton Hall’s carrière. Hij is de derde coach in de geschiedenis van het programma die deze mijlpaal bereikt, en voegt zich bij Hani Russell (294) en PJ Carlissimo (200).

keerpunt
Hall worstelde met een schot in de eerste helft, maar zijn sterke verdediging hield hem in de wedstrijd en veranderde de negen Friars in 10 punten toen Providence de tweede helft inging met 25-22.

READ  Halo Infinite wordt officieel gelanceerd in de herfst van 2021

Hij was echter allemaal piraten sinds het begin van de tweede helft. Mamukelashvili had een hoekschop, een steelpoging en twee vrije worpen nadat ze een fout hadden gemaakt, waardoor de piraten een minuut later hun eerste voorsprong in de wedstrijd kregen.

De piraten bleven de broeders met grote druk in de verdediging achtervolgen, en de Voorzienigheid bleef aarzelen. De broers waren 5-uit-18 uit het veld met zes beurten in de eerste 13:53 vanaf de tweede helft totdat Noah Horschler manden maakte in back-to-back bezittingen met 7:07 en 6:31 te gaan. Maar op dat moment hadden de piraten een voorsprong van 13 punten gemaakt en Cale kreeg een snelle hoekschop in de eerste. Bryce Aiken (Randolph, NJ) Stelen en voeren.

Pirates legde de wedstrijd weg door Providence 0 doelpunten te houden van 06:31 tot Brycen Goodine laat in de 1:18 minuut drie doelpunten maakte. Mamukelashvili introduceerde vervolgens driepuntsinterpunctie om de piraten bovenaan te plaatsen, 60-43, wat de finale was.

Binnen numerologie

• Seton Hall schoot 39 procent voor de wedstrijd (23 tegen 59), slechts 17 procent van drie (4 tegen 24) en 91 procent op de vrije worplijn (10 tegen 11). Broeders schoten in totaal 34 procent (17 tegen 50), 33 procent diep (6 tegen 18) en 38 procent op de vrije worplijn (3 tegen 8).
  • Piraten trapten de wedstrijd af en misten de eerste 16 pogingen van drie punten voordat ze terugkaatsten om vier van hun laatste acht punten te scoren. Seton Hall maakte nu drie punten in 391 wedstrijden op rij die teruggaan tot 2009.
  • Providence had het voordeel in de rebound, 37-36, maar de piraten domineerden de verfpunten, 38-16.
  • Hall had ook 10 Fastbreak Points vergeleken met de nul van Providence.
  • Mamukelashvili leidde alle scorers met 20 punten. Hij was 8 tegen 16 van het veld toen hij zeven rebounds, drie assists en twee overvallen ontving.
  • Cale was geweldig aan beide uiteinden van de aarde. Hij eindigde met 19 punten op een 7 van 14 schot, pakte zes rebounds en stal twee keer.
  • Verzamelde de tandembasis van Aiken en Senior Shavar Reynolds Jr. (Manchester, New Jersey) Zeven assists en slechts twee keer.
READ  Apex Legends pc-vereisten: minimale en aanbevolen specificaties

Nieuws en recensies

• The Pirates verbeterden naar 7-5 in BIG EAST en staan ​​momenteel vijfde.
  • Seton Hall is nu 2-0 fulltime BIG EAST-wedstrijden gespeeld in Providence’s Alumni Hall. De laatste keer dat de finish van 2018 een uitstekende wedstrijd was.
  • De Pirates hebben nu 8 van de 12 wedstrijden met de broers gewonnen.
  • Hall heeft nu zijn laatste 16 wedstrijden in het Grand East gewonnen door haar tegenstander onder de 70 punten te houden.
  • 43 toegestane punten voor Seton Hall zijn de laagste in een BIG EAST-conferentiespel en het op een na laagste aantal ooit tegen een BIG EAST-tegenstander. De Pirates lieten slechts 42 mensen Zuid-Florida binnen voor de BIG EAST Championship-wedstrijd van 2013.
  • Wanneer niet-conferentiegames werden meegerekend, was de laatste keer dat Seton Hall 43 punten of minder toestond op 27 december 2014, met een overwinning van 72-43 op Maine.
  • Piraten 11-4 in de laatste 15 die van Great Eastern Road-spelen terug naar vorig seizoen. Ze hebben nu ook 26 overwinningen op de BIG EAST-weg sinds de start van het seizoen 2015-16, de op een na grootste overwinning op de conferentie.
  • Piraten zijn nu 110-15 jaar oud (.880) sinds 2015-2016 wanneer ze bij elke ronde van de competitie met zeven of meer punten opschuiven.
  • Willard werd de derde Berets-coach die 200 overwinningen behaalde en voegde zich bij Hani Russell, die 294 wedstrijden won, en BJ Carlissimo, die 212 wedstrijden won.
  • Mamukelashvili steeg naar de 48ste plaats aller tijden in de recordgeschiedenis van Seton Hall. Hij heeft nu 946 carrièrepunten.
  • Cale schoof op naar de 57e plaats en staat nu op 898 punten.

volgende
Seton Hall keert zaterdag terug naar New England voor een vroege date met een oude tegenstander terwijl hij het om 12.00 uur tegen de Connecticut Pirates in Storrs, Connecticut speelt. De game wordt tijdens de oproep nationaal uitgezonden op het FOX Broadcast Network met Brian Custer en Jim Spanarkil. Gary Cohen en Dave Popkin van Storrs zullen ook worden gestreamd op WMCA 570 AM, XM 385, Pirate Sports Network en TuneIn.