Mafia Titanic PC Mod uitgebracht na 15 jaar ontwikkeling

Foto van het artikel met de titel Mafia & # 39;  Titanic Mod & # 39;  Uitgebracht na 15 jaar fanontwikkeling

15 jaar geleden, in 2006, was ik amper 15. En dat jaar, hetzelfde jaar dat Twitter het origineel lanceerde Maffia: de verloren stad van het paradijs Hij was amper vier jaar oud. Een van de spaarders begon te werken aan een modificatie die de volledig gerealiseerde en geprototypeerde Titanic aan het spel zou toevoegen. Na 15 jaar kwam het eerste deel uit.

MOD TitanicHet is bedoeld om een ​​van de “meest gedetailleerde en nauwkeurige 3D Titanic-herstel ooit” te creëren. maffia. Het is voornamelijk ontwikkeld door één man, Robin Bongarts. volgens Eurogamer interviewen Van vorige maand, Bongaarts is een bestand Sinds 2006 werkt een scheepswerktuigkundige uit Nederland aan dit model.

Het eerste deel van de massale wijziging het was de laatste gisteren vrijgelatenEn 20 augustus. Het heeft geen missies aan boord Het schip toont ook niet het moment waarop het schip zonk Oceaan. En sommige delen van het schip zijn nog niet klaar, op basis van dit diagram. Toch kun je rennen Het schip en verken verschillende delen van zijn zeer gedetailleerde buitenkant En Kamers.

Deze modus bevat functies die niet in het originele basisspel voorkomen, zoals de mogelijkheid om volledig te klimmen trappen en zwemmen. Deze features zijn aan de mod toegevoegd met de hulp van een klein team waar Bongaarts mee samenwerkt.

Als je Titanic Mod wilt proberen, heb je een bestand nodig Ongeparfumeerde Vanille Uitgifte uit het spel. De Steam- en GOG-versies van de open-wereldgame zullen ook werken, hoewel deze mod geen andere mods ondersteunt, zoals de populaire breedbeeldfix. En nee, dat zou vorig jaar niet lukken De definitieve editie van de maffia.

Je kunt meer lezen over de maker van de mod uit het bovenstaande Eurogamer interviewen of uitchecken Geschiedenis van Titanic mod via zijn Moddb-pagina.

(h/t: Eurogamer)

READ  Het salaris van Activision CEO Bobby Kotick is gehalveerd
Written By
More from Aubrey Mason

Longtime Knick Lance Thomas kijkt uit naar het toeval met Nets

Terug thuis zijn Spencer Dinwiddie, Taurean Prince en Kyrie Irving, Kevin Durant,...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *