Probeer Sheik’s Burst Grenade nooit te spiegelen zoals Kazuya in Super Smash Bros. Absolute of slechte dingen gebeuren in deze vreemde interactie

Zelfs tussen de vechtspelkarakters van Super Smash Bros. Ultimate, Kazuya Mishima uit Tekken is een unieke toevoeging aan de lijst. Hij heeft toegang tot veel bewegingen, waarvan er vele met speciale input moeten worden uitgevoerd.

Om de linker gesplitste trap uit te voeren, moet de speler de normale aanvalsknop naar voren en vervolgens naar voren plaatsen. De meeste spelers hebben de neiging om deze beweging uitsluitend te gebruiken vanwege de reflecterende eigenschappen. Er is echter één shell die je ten koste van alles moet proberen te zien als Kazuya als er recentelijk iets is geüpload.

In een clip geüpload door Robin, probeert Kazuya een Left Splits-trap te gebruiken tegen de kant van Sheik, Burst Grenade. Aangezien de ontploffingsbom als een projectiel wordt beschouwd, is het logisch dat Kazuya de interactie ongedeerd verliet.

Tegen de verwachting in, ging de schade van Kazuya in een fractie van een seconde van 0% naar 210%. Niet alleen dat, maar Kazuya werd ook meteen van het scherm ontslagen, wat vooral indrukwekkend is gezien de enorme omvang van de trainingsfase.

In de tweet legt Robin uit dat een granaatexplosie niet goed wordt weerspiegeld vanwege de explosie met twee geraakte blikken met opwarmende eigenschappen die om de een of andere reden niet kunnen worden teruggedraaid. Bovendien weerspiegelt Kazuya’s Left Splits Kick niet de laatste klap van de ontploffing, die enorm wordt gepolijst door de reflector.

Vreemd genoeg kon ik de ontploffing niet zo’n schade aanrichten aan de andere reflectoren, maar dit scenario zou gemakkelijk kunnen gebeuren tegen Kazuya. Het is waarschijnlijk het beste om te voorkomen dat je Sheik’s Burst Grenade probeert om te draaien met Kazuya in echte wedstrijden.

READ  Update voor het aanvullen van de PS5: streefdatums, Sony Direct, Best Buy - en voorraadwaarschuwingen

Gelukkig is er in de eerste plaats geen goede reden om dit te doen, omdat een reflexstoot over het algemeen toch geen schade kan toebrengen aan een oudere.

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *