Hallo 2021: De wereld van herstel begon voor Marokkanen

12 augustus 2021 – 10:00 – Marokkanen in het buitenland

©

Een deel van de bedragen wordt terugbetaald aan in het buitenland wonende Marokkanen die in het kader van Operatie Marhaba tussen 15 juni en 30 september 2021 per boot naar Marokko zijn gereisd, in overeenstemming met de instructies van koning Mohammed VI. Herstelprocedures zijn beschikbaar op het daarvoor bestemde platform.

Via een verklaring geeft het ministerie van Materieel, Transport, Logistiek en Waterstaat informatie over vergoedingsaanvragen. Deze verzoeken zijn individueel. Restitutieverzoeken voor minderjarigen moeten worden ingediend door de wettelijke voogd en moeten de nodige bewijsstukken bevatten (gezinsregistratiekaart of geboorteakte).

Lees ook: Operation Hello 2021: Compenserende oversteekcondities voor boten

Marokkanen met een buitenlands paspoort moeten de eerste drie pagina’s van het paspoort en de pagina met de inreisstempel die door de grenspolitie is aangebracht in pdf-formaat downloaden, evenals een bewijs van de Marokkaanse nationaliteit.

In het geval van reizen met een Marokkaans paspoort, moet de aanvrager de buitenlandse verblijfsvergunning downloaden om aan te tonen dat hij in aanmerking komt voor een gedeeltelijke terugbetaling.

Lees ook: Hallo 2021: Wereldwijde toewijzingen voor Marokkanen

Daarnaast moeten retourtickets voor de te downloaden vlucht worden afgegeven door de rederij waarmee de vlucht wordt gemaakt, met vermelding van de naam van de aanvrager en het betaalde bedrag. “Als de reiziger ervoor kiest om het geld op te halen via een bankoverschrijving, moet hij zijn persoonlijke bankrekeningnummer invoeren en de volledige details van zijn Marokkaanse bankrekening uploaden”, zei dezelfde bron.

More from Madison Garrett

Voordeel of nadeel? Ohio State heeft minder fysieke slijtage dan Clemson, maar ook minder game-ervaring

Dabo Swinney denkt dat Clemson zijn plaats in de College Football Playoff...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *