Frostpunk 2 is in ontwikkeling op 11-bit, maar heeft geen releasedatum

Man geknield in de sneeuw voor oliepompen in sneeuwzak 2

afbeelding: 11 bit studio’s

VorstbankHet stedenbouwspel over proberen te overleven in een landschap dat bijna net zo koud is als midden februari in Chicago, heeft ontwikkelaar 11 Bit Studios vandaag in een persbericht aangekondigd, krijgt een vervolg. Het heet – Zet je schrap, dit geloof je nooit –Frostpunk 2.

Frostpunk 2 Het bevindt zich nog in een zeer vroege ontwikkelingsfase, dus er is nog geen releasedatum. De ontwikkelaar zei dat het naar pc komt — via Steam, Epic en GOG — maar zei niets over de consoleversie. (Vorstbank Het werd voor het eerst uitgebracht voor pc in 2018 en maakte anderhalf jaar later de sprong naar PlayStation 4 en Xbox One.) Gamedetails zijn ook schaars.

Hier is de eerste trailer van Frostpunk 2. Merk op dat het volledig filmisch is en geen enkele hoeveelheid gameplay laat zien:

Ja, ja, al dit nieuws was verpakt in een hele reeks kwalificaties. Maar voor fans van stadsbouwspellen, onthullen we een Vorstbank Spannend vervolg! Vorstbank De stadsbouwer was uitzonderlijk cool, en 11-bit zei dat Frostpunk 2 Het zal grotendeels in de voetsporen treden van zijn voorganger, hoewel wordt opgemerkt dat het enkele politieke mechanismen zal bevatten die niet aanwezig waren in de eerste game.

Vorstbank Het bevat een scala aan gruwelen: op het hoogtepunt van de industriële revolutie barsten vulkanen uit en wordt de zon op onverklaarbare wijze gedimd, miljoenen doden en een wereldwijde ijstijd uitroepen. Het is jouw taak om een ​​klein aantal overlevenden in leven te houden, waarbij je grondstoffen zoals kolen, hout en voedsel nauwgezet in evenwicht houdt. Je moet ook zorgen voor menselijke behoeften. Laat mensen te hard werken en de ontevredenheid van uw burgers zal toenemen. Als ze niet genoeg werken, verdien je niet genoeg middelen om iedereen in leven te houden.

Terwijl de beroemde stedenbouwspellen zoals Steden: Skylines En Overleven vanaf Mars kunt u uiteindelijk een stabiele pariteit van hulpbronnen bereiken die grote populaties kunnen ondersteunen, Vorstbank Nee. Bij elke beurt moet je moeilijke keuzes maken. En bij elke bocht, zal mislukken. Je bent constant aan het klooien. Het is balanceren op een grootlicht dat te smal is om lang op te staan.

Met andere woorden, nee Vorstbank Ironisch genoeg is hij niet verkouden. Het is een leuk.

Vorstbank Het is nu gratis op Steam tot 16 augustus 13:00 ET, en daarna, er staat 11bit, moet je de game kopen om te blijven spelen.

Lees verder: Je moet de rol spelen van een brutale stadsbouwer Vorstbank

READ  Epic Games en Spotify vormen een coalitie tegen Apple | NU
Written By
More from Aubrey Mason

Indiana Jones is een spel afkomstig van Bethesda en Lucasfilm Games

MachineGames (Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The New Colossus) en Bethesda...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *