Halo: De pc-toekomst van de Master Chief Collection zal extra mod-ondersteuning en enkele uitgesneden Halo 4-ontwerpen bevatten

Op 17 november arriveerde Halo 4 op pc—Het laatste deel van The Master Chief Collection en het einde van een werkelijk indrukwekkende serie van 343 Industries. Sinds de release in december 2019 met alleen Halo: Reach, heeft de MCC Halos 1 tot en met 4 en de uitstekende spin-off Halo 3: ODST toegevoegd snel achter elkaar, een prestatie die nog indrukwekkender is in een jaar werken op afstand.

Er is een update voor MCC uitgebracht met verschillende kleine bugfixes, vergezeld van enkele opmerkingen van 343 Industries over wat er gebeurt nu het pakket volledig inhoudelijk is. De lancering van Halo 4 kwam met de introductie van cross-play voor pc- en Xbox-spelers in multiplayer, aangepaste games, Forge-modus en de co-op Firefight-modus. Deze functie ondersteunt momenteel de verschillende campagnes niet en volgens 343’s Dana Jerpback is dat onwaarschijnlijk, maar niet onmogelijk.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *