De Ford Mustang Mach-E GT Performance haalt 0-100 km / u in 3,5 seconden

Ford heeft vandaag aangekondigd dat de Mustang Mach-E GT Performance Edition in slechts 3,5 seconden van 0 naar 100 km / u accelereert.

Het maakt de Mach-E tot een echt prestatievoertuig.

Ford zei jarenlang dat het van plan was om zijn eerste volledig elektrische auto een kleine SUV / crossover te laten zijn, maar het verraste velen toen het aankondigde dat het een Mustang zou worden.

Sommigen waren boos dat Ford een SUV naar de Mustang-line-up zou brengen, en anderen waren van mening dat de elektrische aandrijflijn de prestaties van het merk zou verminderen.

Ford heeft mensen gerustgesteld dat de Mustang Mach-E prestaties zal leveren met een acceleratie van 0-100 km / u in het midden van 3 seconden.

Nu bevestigde de autofabrikant dat de Mustang Mach-E GT Performance Edition in 3,5 seconden van 0 naar 100 km / u accelereert:

De Mustang Mach-E GT Performance Edition streeft naar een tijd van 0-60 mph van 3,5 seconden en voegt zich bij de Mustang Mach-E GT-stal, waardoor een toch al snelle elektrische pony nog sneller wordt.

De aandrijflijn van het voertuig levert 480 pk (358 kilowatt) en 634 lb.-ft koppel (860 Newtonmeter) met een actieradius van 235 mijl.

De EPA is onlangs uitgebracht het geschatte bereik voor alle verschillende versies van de Mustang Mach-E.

Darren Palmer, wereldwijd directeur van batterij-elektrische voertuigen bij Ford, reageerde op de aankondiging:

“We hebben al de grenzen verlegd door een elektrisch voertuig te maken met de pony-badge, dus het is niet meer dan normaal dat we nog verder gaan. De Mustang Mach-E GT Performance Edition geeft je niet alleen de extra prestaties die je van de GT-naam mag verwachten, maar accentueert de sensatie met het reactievermogen van een volledig elektrische aandrijflijn. “

De Performance Edition bevat ook ‘sportievere componenten, waaronder 19-inch voorremmen met roodgeverfde Brembo-remklauwen en 20-inch machinaal bewerkte Ebony Black-geverfde zakken in combinatie met 245 / 45R20 Pirelli-zomerbanden en MagneRide-demping die de wegligging verbeteren prestatie.”

READ  Android 11 - The Ars Technica Review

Het heeft ook verschillende speciale esthetische kenmerken:

  • Ford Performance-vormgegeven met Performance Grey ActiveX-materiaal met metallic stiksels en unieke geperforeerde reflecterende inzetstukken van Miko.
  • Het instrumentenpaneel is verfraaid met een unieke aluminium applicatie, terwijl de achterkant van de auto een Performance Edition GT-badge draagt.
  • Zowel de Mustang Mach-E GT als de Mustang Mach-E GT Performance Edition zijn beschikbaar in de kenmerkende Mustang-kleuren, waaronder Cyber ​​Orange Metallic Tri-Coat, Dark Matter Grey Metallic, Rapid Red Metallic Tinted Clearcoat, Star White Metallic Tri-Coat, Grabber Blue Metallic, Shadow Black, Iconic Silver Metallic en Space White Metallic.

Ford staat op het punt om de Mustang Mach-E te leveren, maar de GT- en Performance Edition-pakketten zullen pas volgende zomer beschikbaar zijn.

Reserveer de Mustang Mach-E GT hier. Klanten die de Mustang Mach-E GT al hebben gereserveerd, krijgen de mogelijkheid om het Performance Edition-pakket toe te voegen op het moment van bestellen in het voorjaar van 2021.

De Mustang Mach-E GT en GT Performance Edition zullen eind volgende zomer verkrijgbaar zijn.

De Mustang Mach-E GT begint bij $ 60.500 vóór incentives – hoewel de uiteindelijke prijzen worden onderhandeld tussen kopers en dealers.

FTC: we gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Abonneer je op Electrek op YouTube voor exclusieve video’s en abonneer u op de podcast.

Written By
More from Lesley Curry

Deze oplossing maakt de instellingen voor meerdere beeldschermen beter op Windows 10

Het hebben van meerdere monitoren is een enorme productiviteitsverhoging bij het uitzenden,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *