Halo Infinite: 343 Industries legt uit hoe bepantseringcoatings werken

In een nieuw blogpostHeeft Halo-ontwikkelaar 343 Industries enkele nieuwe details verstrekt over hoe de bepantseringcoatings van Halo Infinite werken, iets waar velen nieuwsgierig naar zijn sinds de ontwikkelaar de Monarch-bepantsering heeft geplaagd. Volgens Christopher Blohm, Lead Player Investment Designer van 343, zijn coatings ‘een arcering van zeven lagen waarmee we elke door een kunstenaar geschreven kleur, materiaal of patroon in zeven kanalen kunnen plaatsen en deze kunnen toepassen op in-game items zoals wapens, bepantsering, en voertuigen. ” Deze coatings vervangen het primaire en secundaire kleursysteem dat aanwezig was in eerdere Halo-games.

Dit is om een ​​aantal redenen interessant. Ten eerste is het de eerste keer in de geschiedenis van Halo dat spelers patronen op hun pantser kunnen veranderen (afgezien van emblemen) en uit welk materiaal het is gemaakt. Opties zoals deze zijn de afgelopen jaren populairder geworden (ik denk aan het shadersysteem van Destiny 2), dus het is gaaf om te zien dat Halo deze aanpassingsopties ook omarmt, hoewel ik moet toegeven dat ik geen fan ben van kleurkeuze die gebonden is naar hen.

Bespaar veel op deze VPN-services voorafgaand aan Black Friday

Ten tweede weten we nu ook dat coatings niet alleen voor bepantsering zijn – er zullen ook coatings voor wapens en voertuigen komen. In de blogpost deelde 343 Industries een blik op de Azure-voertuigcoating op een wrattenzwijn, die je hieronder kunt zien.

De ontwikkelaar gaf fans ook een voorproefje van de Red Shift-pantsercoating in de paal, die je hierboven kunt zien. Deze coating kan worden verkregen door tussen 9 november en 13 december 2020 Xbox- of Halo-merchandise van GameStop te kopen en de code die je ermee ontvangt op de Halo Waypoint-code inwisselingspagina. De pantsercoating is direct voor je beschikbaar in Halo Infinite wanneer de game uitkomt.

READ  Halo Infinite op Xbox Series X voor Dolby Atmos - wat dat betekent voor multiplayer

Wat vind je van hoe coatings werken in Halo Infinite? Persoonlijk ben ik verheugd om te zien hoe diep de aanpassingsopties gaan, zelfs als het raar zal aanvoelen om geen traditioneel type Halo-aanpassing in de nieuwe game te hebben. Halo Infinite wordt momenteel naar verwachting in 2021 uitgebracht op de Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One-consoles en op WIndows 10-pc’s. Terwijl u wacht, raden we u ten zeerste aan om de Master Chief Collection te bekijken.

Het volgende avontuur in de saga

Halo oneindig

Er wacht een nieuwe grote reis

Halo Infinite wordt zeker een ongelooflijke game vol verwondering, avontuur en meer.

Beëindig het gevecht

Halo: The Master Chief Collection

Ervaar de volledige geschiedenis van Halo

De Master Chief Collection is een verzameling van elke Halo-shooter uit het pre-Xbox One-tijdperk en biedt ongelooflijke waarde voor een ongelooflijke prijs.

Written By
More from Vanessa Hale
Een nieuwe Xbox-functie helpt gebruikers beslissen wat ze hierna gaan spelen
Xbox heeft een nieuwe functie toegevoegd aan de nieuwste console-update die perfect...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *