Fred van Manchester United rechtvaardigde het label ‘onderschatte grote spelers’ van fans tijdens de overwinning tegen PSG

Ole Gunnar Solskjaer heeft meer dan voldoende kritiek gekregen sinds hij in december 2018 manager van Manchester United werd, maar de Noorse coach weet hoe hij een resultaat moet behalen in een grote wedstrijd.

Sinds hij Jose Mourinho heeft vervangen, heeft Solskjaer United naar overwinningen geleid op spelers als Chelsea (vier keer in alle competities), Manchester City (twee keer in de Premier League) en nu twee keer Paris Saint-Germain.

De Rode Duivels gingen de wedstrijd van dinsdagavond in het Parc des Princes in als stevige underdogs, maar behaalden alle drie de punten dankzij een andere late Marcus Rashford-winnaar.

Alle spelers van United presteerden goed. Dit was een geweldige teamprestatie.

Maar er waren opvallende optredens van mensen als Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka en Fred.

Fred, die aanzienlijk is verbeterd na een teleurstellend debuutseizoen op Old Trafford, werd door Solskjaer geselecteerd voor Paul Pogba en Donny van de Beek.

En het bleek een geïnspireerde beslissing te zijn.

De Braziliaanse middenvelder stopte niet de hele avond, en zijn vasthoudendheid op het middenveld droeg daar ongetwijfeld aan bij Verenigde s 2-1 overwinning.

Je kunt hier een video bekijken van Fred’s hoogtepunten tegen PSG …

Fans van United beschreven Fred als een onderschatte big-game-speler tijdens en na de overwinning op de Parijzenaars …

En de statistieken van de wedstrijd – via @Utdarena op Twitter, per UEFA.com – laat zien dat Fred meer afstand heeft afgelegd dan elke andere speler op het veld.

Fred legde 10.861 meter af in de 95 minuten dat hij op het veld stond. Bruno Fernandes bleef qua afstand net achter de Zuid-Amerikaan, gevolgd door Scott McTominay.

READ  Mike Singletary wil weer in het spel komen

Indrukwekkende dingen.

Fred heeft echter nog niet iedereen overtuigd dat hij een topspeler is.

Watford-aanvaller Troy Deeney stond bij eerdere gelegenheden tegenover Fred en trok deze week wenkbrauwen op door te suggereren dat de Braziliaan de zwakke schakel van Man Utd is.

“Elke keer dat je tegen Fred speelt – we hebben het zeker gedaan – laat je hem het krijgen omdat hij drie of vier aanrakingen moet nemen”, vertelde Deeney aan talkSPORT. ‘Hij weet niet hoe hij een of twee aanrakingen moet doen.

“Iedereen die naar zijn spel kijkt, krijgt het de verkeerde kant op, draait, draait, hakt, hakt en hij geeft je de bal drie of vier keer per wedstrijd.”

Hij voegde eraan toe: “Als je iemand bent die voetbal studeert, weet je dat wanneer teams aan het spelen zijn en ze wachten, jij gaat en die ene persoon de trigger is.

“Je wacht tot het weggaat en dan stuiter je op hem.”


News Now – Sportnieuws

More from Madison Garrett

Gewiste qubit zorgt voor verhitte verrassing

Er komt warmte vrij als er een stukje informatie wordt verwijderd. Je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *