Halo Infinite Champion-rang toegevoegd in toekomstig seizoen

oneindige uitstraling Spelers die denken dat ze de beste onder de besten zijn of op zijn minst iets meer willen om naar toe te werken in de gerangschikte spelomgeving, hebben geluk: 343 Industries voegt een nieuwe rang toe waar spelers naar kunnen streven. De terugkeer van de Champion-rang werd deze week bevestigd door de ontwikkelaars met 343 die zeiden dat ze feedback van de gemeenschap hadden gehoord over het feit dat ze geen hogere status dan Onyx hadden. Er is echter geen indicatie wanneer de heldenrang zal worden toegevoegd, maar 343 zei in ieder geval dat het eraan komt.

Bevestiging van de kampioensrang is toegevoegd aan oneindige uitstraling kwam van Laatste ideeën In de nieuwe Halo 343 gedeeld deze week. De ontwikkelaars bekeken de innerlijke werking van de beoordeelde ervaring van het spel en hadden een korte vraag en antwoord onderaan het bericht waarin ze enkele van de belangrijkste vragen en zorgen van de gemeenschap aan de orde stelden. De laatste hiervan weergalmde enkele klachten dat Onyx zo hoog was als de gelederen met 343 die zeiden dat het van plan is om die nominale limiet tijdens een toekomstig seizoen aan te passen.

“We horen die feedback luid en duidelijk en we zullen ze in een toekomstig seizoen later toevoegen”, zei 343 Industries over plannen om een ​​Champion-rang toe te voegen. “Net als bij de functie voor opnieuw verbinden hierboven, moeten we de reikwijdte hiervan nog uitwerken voordat we ons aan enige timing kunnen binden.”

Met de functie voor opnieuw verbinden die in het bovenstaande antwoord wordt genoemd, kunnen mensen snel opnieuw verbinding maken met een gerangschikte wedstrijd als de verbinding wordt verbroken als gevolg van een gamecrash of een ander probleem dat buiten hun controle ligt. De ontwikkelaars zeiden dat ze ook kennis hebben genomen van dit verzoek, maar in tegenstelling tot de toezegging van heldenkwaliteit, zei 343 dat het “aanvullend onderzoek” moest doen voordat het toezegde om de functie voor opnieuw verbinden toe te voegen.

READ  Het Beste Raspberry Pi 4 Recensie 2021

De in de positie genoemde heldenrang was aanwezig in Halo 5 En het werd daar ook over Onyx geplaatst. Terwijl de andere rangen bevolkt waren, maar veel spelers binnen hun criteria vielen, was Champion natuurlijk een beetje exclusiever en bevatte alleen de 200 beste Halo-spelers. Kampioen rang in oneindige uitstraling Er is misschien ruimte voor meer of minder topspelers zoals de Top 500, maar we zullen het pas zeker weten Hallo Oneindige Contentmakers zijn klaar om de functie toe te voegen.

oneindige uitstraling Spelers kunnen dit toevoegen aan de lijst met functies waar ze nu op wachten, samen met enkele andere functies zoals Coöp-campagne en Forge-modus Hij is op dit moment nog niet in het spel.

Written By
More from Aubrey Mason
New Yorkers vluchten ‘massaal’ uit NYC
De verhuizing is begonnen – om New York City te verlaten. De...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *