Top 4 Android-apps en -games van de week (versie 10 2022)

Leuke bank, frustrerend goed spel en Tinder voor je trouwe viervoeter. Dit zijn de beste Android apps en games van afgelopen week.

Lees verder na de aankondiging.

1. HBO Max

HBO Max is vorige week in Nederland uitgebracht. De streamingdienst staat vol met goede series en films, waaronder The Sopranos, Game of Thrones en Euphoria. Voorheen kon je de show van HBO, het Amerikaanse betaalkanaal, alleen kijken via provider Ziggo.

Als je je vóór 31 maart 2022 abonneert op HBO Max, ontvang je levenslang 50% korting. Koop je nu bijvoorbeeld het Standaard abonnement, dan betaal je maar 3,99 euro per maand in plaats van het dubbele. In onze HBO Max review vertellen we je alles over de voor- en nadelen van de nieuwe Netflix-concurrent.

HBO Max: tv en films streamen

WarnerMedia Global Digital Services, LLC

2. Onmogelijk 2

Frustrerend onderhoudend. Dit is de game Impossible 2 in een notendop. Het nieuwe deel is sinds vorige week te downloaden, ruim dertien jaar nadat het origineel uitkwam. Er is onder meer veel werk verzet aan de beeldkwaliteit. Alles ziet er levendiger en levendiger uit.

The Impossible 2 - Lanceertrailer

De gameplay is (gelukkig) minder veranderd. Je probeert nog steeds een parcours vol obstakels zo goed mogelijk af te leggen. Dit doe je door op het juiste moment op het scherm te tikken. Dit klinkt eenvoudig, maar het is erg moeilijk om je timing precies af te stemmen op wat er gaande is in de ronduit chaotische spelwereld van The Impossible Game 2. Dit is vooral het geval wanneer je het opneemt tegen andere spelers van over de hele wereld.

3. Gabi

Met Gabby krijgen honden hun eigen app voor sociale media. Deze app is het best te omschrijven als een kruising tussen Instagram en Tinder. Hondenbezitters plaatsen foto’s van hun viervoeter online, waarna anderen ze kunnen “liken” en beantwoorden.

Er is ook een “dating job” bij Gabby. Afhankelijk van onder andere ras, activiteitenniveau en leeftijd kan de app je interessante speelkameraadjes voor je hond bieden. Als u deze “wedstrijden” aan de rechterkant doorgeeft, krijgt u de mogelijkheid om te kletsen en een afspraakje te maken met de hond. Er zijn momenteel slechts enkele actieve Nederlandse profielen op Gabby, dus het kan even zoeken zijn.

Gabi – Daten / Gezondheid voor honden

Gaby LLC

4. Puzzelzoektocht 3

Weer een opvolger van deze lijst. Puzzle Quest 2 is uitgebracht in 2010 en sinds vorige week kun je beginnen met Deel 3. Voor wie de serie niet kent: In Puzzle Quest probeer je een vijand te verslaan door puzzels op te lossen. Als je blokken van dezelfde kleur bij elkaar verzamelt, zal je personage de vijand aanvallen.

Puzzelopdracht 3 |  Officiële lanceringstrailer [ESRB]

Aan dit spelprincipe is weinig veranderd. Je kunt kiezen uit de nieuwe personages in Puzzle Quest 3. Al deze helden hebben hun eigen voor- en nadelen, dus het is de moeite waard om vooraf goed na te denken over je keuze. Puzzle Quest 3 is een gratis spel, maar de ontwikkelaars vragen constant om geld (bijvoorbeeld voor in-app aankopen).

Bekijk ook onze eerdere versies van de beste Android-apps:

More from Madison Garrett
Hermann Brod die praktisch zijn eigen werk uitlegt, Zwolle heeft de primeur
Hoe wordt dat precies gedaan? Geïnteresseerden moeten allereerst de Fectar-app downloaden. Ze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *