Halo Infinite releasedatum | Xbox-game nieuws, trailer, plot

Het is een spannend jaar voor Microsoft- en Xbox-gamers, met niet alleen de release van een gloednieuwe console van de vierde generatie in de vorm van de Xbox-serie X, maar eindelijk de komst van een nieuwe Halo-game, de zesde in de blockbuster-serie… Halo Infinite.

Nu we een trailer hebben na het Xbox Series X-gamesevenement, hebben we een beter idee van gameplay.

“Voor het eerst zullen spelers de vrijheid hebben om een ​​Halo-ring te verkennen die meerdere keren groter is dan onze laatste paar Halo-games samen”, aldus de trailer.

De game wordt door sommigen ambitieus aangekondigd als een spirituele reboot van de geliefde Halo-franchise en zal zich opnieuw concentreren op de Spartan John-117, bij de meesten beter bekend als Master Chief.

Na de avonturen van Halo 5, waarbij de gameplay-tijd werd verdeeld tussen Master Chief en Spartan Locke (iets waar niet alle spelers volledige fans van waren), zal Halo Infinite allemaal over Master Chief gaan en wordt aangenomen dat het de saga overneemt van waar hij het achterliet de vorige titel.

Het is niet alleen beschikbaar voor Xbox Series X inclusief Steam, maar zal vanaf de lancering ook beschikbaar zijn op Game Pass. Het ondersteunt ook ray-tracing, maar via patch na de lancering.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over de gloednieuwe game en wanneer we deze uitbrengen om te worden vrijgegeven.

Halo Infinite belangrijkste feiten

  • Wat is Halo Infinite? De zesde game in de Halo-serie
  • Publicatiedatum: Eind 2021
  • Waar kun je het op spelen? Xbox One, pc en Xbox Series X
  • Komt het op Xbox Game Pass? Ja, vanaf de lancering
  • Zal het een split-screen multiplayer hebben? Ja
READ  Xbox Games With Gold Gratis games voor september 2020 aangekondigd

Halo Infinite releasedatum

Gamers hadden verwacht dat Halo Infinite op hun consoles zou verschijnen tijdens het ‘Vakantie 2020’-venster, wat meestal ergens eind oktober, november of begin december 2020 betekent. Maar er lijken enkele problemen te zijn, aangezien de game niet alleen de lancering van de Xbox Series X miste. maar het wordt nu pas eind 2021 verwacht.

Op welke consoles en platforms wordt Halo uitgebracht?

Halo Infinite wordt uitgebracht op Xbox Series X en Xbox One.

Kan ik vooraf bestellen Halo oneindig?

Ook al hadden we het spel inmiddels allemaal moeten uitspelen en uren aan het spelen van de multiplayer, de vertraging is enorm en als zodanig kunnen we nog steeds geen exemplaar reserveren. Verwacht dat pre-orders de komende weken zullen verschijnen.

Halo Oneindige gameplay

Het belangrijkste verkoopargument van de Xbox Games Showcase in juli 2020 was de gameplay-trailer voor Halo Infinite. Kijk hierboven eens. De game ziet er erg traditioneel uit, de omgevingen zijn niet ver weg, plus de wapens en voertuigen. De daadwerkelijke toevoegingen zijn echter een enorme moderne stap voorwaarts.

Dit is wat we nu weten:

  • Je hebt een in-game map genaamd TacMac die laat zien hoe je de grotere Halo-ring kunt verkennen. De omgeving is “meerdere keren groter dan die van de laatste twee Halo-games bij elkaar”.
  • Het menuscherm bevat upgrades die suggereren dat er meer RPG-stijlverbeteringen kunnen worden aangebracht
  • Banished is daarbinnen, dat is de belangrijkste antagonist die we eerder in het verhaal hebben gezien.
  • De enterhaak komt ook tevoorschijn. Dit betekent dat je Master Chief naar vijanden en objecten kunt trekken of hoger gelegen grond kunt bereiken. Drop Shield is er ook ter bescherming.
READ  NHL '94 Rewind brengt 16-bit hockeyactie terug

Halo Infinite aanhangwagen

De trailer begon met de Xbox Games Showcase voor Xbox Series X. De gameplay-demo staat hieronder.

De originele trailer staat ook hieronder vanaf E3 2019.

Zullen er meer Halo-games zijn?

343 Industries heeft gezegd dat Halo een lange toekomst voor zich heeft. “Halo Infinite is de start van ons platform voor de toekomst”, zei Chris Lee uit 343 IGN. “We willen dat Infinite in de loop van de tijd groeit, in plaats van naar die genummerde titels te gaan en al die segmentatie te hebben die we eerder hadden. Het gaat er echt om Halo Infinite te creëren als het begin van de komende tien jaar voor Halo en dat vervolgens samen met onze fans en community op te bouwen. “

Toekomstige Master Chief-verhalen zullen ook nog steeds onder de “paraplu” van Infinite vallen. Dus in plaats van een eenmalige titel is het meer een platform.

Kijk voor meer gamingnieuws op onze schema voor release van videogames voor alle aankomende games voor alle consoles.

Bezoek onze hub voor meer Technologie nieuws.

Written By
More from Vanessa Hale

Mario Kart in je woonkamer

Afbeelding: Nintendo Je hebt gespeeld Mario Kart op je telefoon, op een...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *