Halo Infinite Release geplaagd door 343 Industries

Halo oneindig zal ergens in de herfst van 2021 verschijnen via de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Volgens Bonnie Ross – de oprichter en hoofd van 343 Industries, de ontwikkelaar achter de game – wordt 2021 een ‘groot jaar’ voor de Halo franchise, en het klinkt alsof dit niet alleen vanwege Halo Infinite’s vrijlating. Dat gezegd hebbende, ook al is het niet alleen vanwege Halo oneindig, de nieuwe Halo-spel zal zeker het middelpunt zijn van dit “grote jaar”.

Volgens Ross streeft 343 Industries ernaar “iets speciaals af te leveren” Halo oneindig en de Halo spel Xbox fans verdienen. Daar komt nog bij dat Ross plaagt dat het team heel graag wil laten zien welke vooruitgang ze hebben geboekt. Helaas stopt Ross daar voordat hij onthult wanneer we meer van de sci-fi first-person shooter zullen zien.

“2021 wordt een belangrijk jaar voor de Halo franchise, “zei Ross. Zoals we onlangs hebben aangekondigd, Halo oneindig zal in de herfst van 2021 verschijnen. Ik realiseer me dat het wachten moeilijk was, en ik verzeker je dat het team de game zo snel mogelijk in jouw handen wil hebben, maar ze willen ook iets speciaals leveren … de Halo spel dat je verdient. Bedankt voor uw geduld, uw begrip en vooral uw steunbetuigingen aan het team. Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor de Halo gemeenschap en de aanmoediging die u ons hebt betuigd. Het heeft ons opgetild en ons de brandstof gegeven om door te gaan. Zoals je in de recente blogpost hebt gezien, boekt het team enorme vooruitgang en wil het je zo graag meer laten zien. “

READ  Er waren in 2020 meer dan 2 miljard tweets over games, de meeste over het oversteken van dieren

Voorlopig valt nog te bezien of het spel zal voldoen aan deze facturering die Ross het heeft gegeven, en natuurlijk, neem wat hier wordt gezegd met een korreltje zout. Het klinkt alsof Ross echt gelooft dat de game het zal opleveren, maar zij is ook het hoofd van het team dat het maakt, dus neem haar hype-opwekkende plagen met een korreltje zout.

Halo oneindig zal ergens volgend najaar verschijnen via de Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en pc. Voor meer berichtgeving over de game die gebonden is aan 2021 – inclusief niet alleen al het laatste nieuws, maar ook geruchten en lekken – klik op hier of bekijk enkele van de relevante links hieronder:

Written By
More from Lesley Curry

Facebook Building Quest 3 & 4, Zuckerberg praat over toekomstige Oculus-hoofdtelefoons

In een interview met de informatieMark Zuckerberg, CEO van Facebook, liet zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *