The Sands of Time Remake zou naar Nintendo Switch, PS5 en Xbox Series X kunnen komen

Een van de meest opvallende releases van Ubisoft in het begin van 2021 is die van Prince of Persia: The Sands of Time Remake. De recreatie van het geliefde actie-avonturenspel uit 2003 werd een paar maanden geleden aangekondigd, maar nu lijkt het erop dat het een bredere release zou kunnen hebben dan aanvankelijk werd gedacht.

Gespot op de Ubisoft Store, Prince of Persia: The Sands of Time Remake wordt vermeld om te verschijnen op het Nintendo Switch-platform. Tot op heden heeft Ubisoft alleen aangekondigd dat de game naar PlayStation 4, Xbox One en pc komt, maar volgens deze winkelpagina zit er misschien ook een versie voor Switch in de kaarten.

Behalve dat het mogelijk naar de Nintendo-console komt, is de winkelpagina voor The Sands of Time Remake vermeldt ook dat iteraties voor PlayStation 5 en Xbox Series X ook zouden kunnen komen. De lijst zegt dat degenen die kopen prins van Perziƫ op PS4 of Xbox One komt later in aanmerking voor gratis upgrades wanneer de game vervolgens naar PS5 en Xbox Series X komt. Net als de Switch-iteratie, heeft Ubisoft echter nog steeds niet formeel aangekondigd of next-gen-versies in de maak zijn of niet.

Gezien het feit dat Ubisoft dit nog niet officieel heeft gemaakt, is het de moeite waard om al dit nieuws met een korreltje zout te nemen. Hoewel de bron hier erg officieel is, kan het vrij gemakkelijk een vergissing zijn aan het einde van Ubisoft. Dat gezegd hebbende, Prince of Persia: The Sands of Time Remake is onlangs vertraagd slechts een paar weken geleden, dus misschien wil Ubisoft de game met deze extra ontwikkeltijd naar meer consoles brengen.

READ  Beste Amazon Prime Day-gamingdeals 2020 - Switch, PS4, Xbox One, pc en meer

Voorlopig alles wat we officieel weten Prince of Persia: The Sands of Time Remake is dat het volgend jaar op 18 maart 2021 wordt gelanceerd en op PS4, Xbox One en pc zal landen. Als er begeleidende versies van de game worden aangekondigd, laten we je dat natuurlijk weten. Tot die tijd kan dat blijf hier al onze berichtgeving over de titel volgen.

Dus als dit nieuw is prins van Perziƫ remake komt uiteindelijk naar deze platforms, zou je overwegen om het op te halen? Geef me je mening in de comments of stuur me een kort bericht op Twitter op @ Jeroen1988 om meer te praten over alles wat te maken heeft met The Sands of Time.

[H/T Exputer]

Written By
More from Vanessa Hale

FIFA 21: elk stadion in de game bevestigd voor Xbox, PlayStation en pc

EA heeft bevestigd dat fans in totaal 95 voetbalstadions kunnen ervaren FIFA...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *