Kickstarter waarschuwingsverhaal ‘Unsung Story’ komt morgen vroeg in Steam terecht

Op de achterkant van Matsuno’s naam, Onbezongen verhaal heeft $ 660.126 opgehaald via Kickstarter met hulp van bijna 16.000 geldschieters. Hoewel het de eerste helft van 2014 was, leek het erop dat het ontwikkelingsteam goede vorderingen maakte in het spel. En dan waren er frequente en lange periodes waarin Playdek geen updates deelde. Die werden onderbroken door gemengde berichten van het bedrijf.

Het duistere gedrag van Playdek culmineerde toen allemaal in 2017. Na acht maanden radiostilte kondigde het bedrijf aan het project te staken. Een nieuwe ontwikkelaar en uitgever genaamd Little Orbit, vooral bekend vanwege het maken van gelicentieerde games op basis van eigendommen als Barbie en Kung Fu Panda, kwam tussenbeide om het over te nemen. Little Orbit beweert dat het geen Kickstarter-geld heeft ontvangen dat Playdek heeft ingezameld en dat het vanaf het begin aan het spel moest beginnen.

De studio zegt dat het de komende dagen een Steam Key zal e-mailen naar iedereen die het project heeft gesteund. Little Orbit hoopt uiteindelijk te porten Onbezongen verhaal naar andere platforms, waaronder Xbox, PlayStation en Nintendo Switch. Of de game op dit moment aan de verwachtingen van iemand zal voldoen, is moeilijk te zeggen, maar het feit dat het eindelijk zijn weg naar mensen vindt, is meer dan iemand in 2017 had kunnen voorzien.

READ  South Padre Island zal naar verwachting druk zijn voor de SpaceX Starship SN8-testlancering
Written By
More from Lesley Curry

Maak het startscherm van uw iPhone ‘esthetisch’: hoe u nu uw app-pictogrammen in iOS 14 kunt wijzigen

U kunt nu het uiterlijk van uw app-pictogrammen wijzigen. Angela Lang /...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *