Halo Infinite verschijnt in de herfst van 2021, zegt Microsoft

Halo Oneindig wordt gelanceerd in de herfst van 2021. 343 Industries kondigde dinsdagavond het nieuwe lanceringsvenster aan.

De Xbox-tentstok werd oorspronkelijk verwacht met de lancering van de nieuwe Xbox-serie X console, maar met teleurstellende reacties op een campagnedemo deze zomer gingen de ontwerpers van 343 terug naar de tekentafel en verplaatsten ze de game-release naar het volgende jaar. 343’s update op dinsdag erkende de teleurstelling van fans over de content die in juli werd getoond, en bood een half dozijn screenshots aan als bewijs dat de studio sindsdien hard heeft gewerkt om de game te verbeteren.

“De realiteit is dat de kunst en het beeldmateriaal niet aan de bar waren die we voor Halo hebben, zelfs niet in een staat waarin wordt gewerkt”, zegt Neill Harrison, directeur van Art Management van 343. “De feedback was vernederend, en het zette ons ook aan om naar aanvullende mogelijkheden voor verbetering te kijken.”

In oktober meldde Bloomberg dat 343 rgeliefde regisseur Chris Lee na de demo van juli. In augustus kondigde Lee aan dat de lancering van de game werd verplaatst naar 2021 en zei destijds dat “het niet duurzaam is voor het welzijn van ons team of het algehele succes van de game om deze deze vakantie te verzenden.” Hij verliet het project drie weken later, hoewel hij in dienst blijft bij Microsoft.

De verklaring van dinsdag kwam ook aan de orde de free-to-play aard van Halo oneindig‘s multiplayer, aangekondigd in juli. “Spelers die gratis spelen, kunnen items ontgrendelen in een groot aantal verschillende aanpassingstypen, zodat ze zichzelf in de game kunnen vertegenwoordigen”, aldus Chris Blohm, een ontwerper van Halo oneindig‘s progressiesysteem. Hij werkte dat later uit Halo oneindig zou geen “loot boxes” hebben […] willekeur of items die de sandbox en gameplay beïnvloeden. “

READ  Microsoft maakt het Xbox-besturingssysteem flexibeler

Microsoft heeft veel meer van de rondetafelgesprek met de ontwerpers van 343.

Written By
More from Vanessa Hale
Capcom datalek onthult Sony’s Street Fighter exclusiviteit voorbij, SF6 zou naar Xbox kunnen komen »OnMSFT.com
Een ongelukkige ommekeer in de gebeurtenissen voor het in Japan gevestigde gamebedrijf...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *