Halo Infinite Xbox Series X-console: GameStop ‘superfan-bundel’ komt vandaag uit

oneindige uitstraling Het wordt de grote titel van Xbox Xbox X Wanneer het in december uitkomt, maar de limited edition Halo Infinite Series X-console is momenteel het populairste item. GameStop opende donderdag om 11.00 uur ET pre-orders voor de zogenaamde Superfan-bundel met alleen het eerste uur beschikbaar voor GameStop Power Up Rewards Pro Leden. Het is onwaarschijnlijk dat deze pre-orders lang beschikbaar zullen zijn.

In tegenstelling tot een standaard pre-order, bevat de Superfan-bundel de console met een eigen console, een Xbox Elite Series 2-controller met Halo-thema en een Razer Kaira Pro Halo-headset. De som van dit alles Tot $920, wat veel meer is dan de standaard $ 550 voor een console, maar je krijgt hier duidelijk veel meer.

Zoals eerder vermeld Tweet insluitenGameStop zou donderdag de consoledemo van het merk Halo aanbieden – nogmaals, alleen voor Power Up Rewards Pro-leden.

GameStop / screenshot door CNET

De nieuwe limited edition Xbox Series X ziet er geweldig uit oneindige uitstraling Wordt geleverd met een bijpassende console en een digitale kopie van de game. De consolebundel wordt op 25 november uitgebracht voor $ 550, terwijl Halo Infinite zelf op 8 december wordt uitgebracht.

xbox-series-x-halo-infinite-limited-edition.png

De Xbox Series X Halo Infinite Limited Edition-bundel kost $ 550, een bonus van $ 50, hoewel je een exemplaar van de game krijgt.

Microsoft

We blijven de beschikbaarheid van de nieuwe Xbox Series X Limited Edition-bundel volgen. Houd er rekening mee dat, aangezien dit een limited edition-console is, het aantal restocks beperkt zal zijn. In de tussentijd is hier de huidige status van pre-orders voor consolebundels.

Xbox Series X Halo Infinite-bundel voor pre-orders

Walmart’s Xbox Series X Halo Infinite-bundel ging voor pre-order op 25 augustus en was snel uitverkocht. We verwachten nog een ronde van pre-orders voor de Halo Series X-console voordat deze wordt uitgebracht.

Er is een Xbox Series X Halo-bundellijst op Amazon, maar pre-orders zijn nog niet begonnen. Op dit moment is het onduidelijk of Amazon de bundel vóór de lancering op voorraad zal hebben.

De Xbox Series X Halo Infinite-bundellijst staat ook bij Best Buy, maar net als bij Amazon hebben we daar nog geen pre-orders zien verschijnen. Het is onduidelijk of Best Buy pre-orders voor deze consolebundel zal openen vóór de releasedatum.

Pre-orders gingen live (en uitverkocht) in de Xbox Store op 25 augustus. We verwachten dat Microsoft nog een voorraad zal hebben.

Pre-orders gingen op 25 augustus live bij Target en waren snel uitverkocht. Hieronder kunt u de actuele beschikbaarheid bekijken.

Scalper-prijzen zijn al uit de hand gelopen, met Aanbiedingen op eBay Het is meer dan $ 1.500 voor de Halo Xbox Series X-bundel. Het is geen verrassing dat distributeurs een hoogtepunt bereikten met de limited-edition bundel, gezien hoe het afgelopen jaar is gegaan met de nieuwe generatie console-aanvullingen, maar het is niettemin een teleurstellende realiteit. Zoals altijd raden we aan vast te houden aan de mogelijkheid om de consolebundel tegen de catalogusprijs te kopen als je kunt.

Naast de Xbox Series X limited edition Halo Infinite-console, brengt Microsoft op 25 november de Elite Series 2 Limited Edition Halo Infinite-console uit. In plaats daarvan is het groen met het Master Chief-thema en een oranje D-pad. De limited edition-console is exclusief voor Jim Stop en de Microsoft Store.

Seagate en Razer werken samen met Microsoft om hun eigen uitrusting met Halo-thema te produceren. Seagate Halo Infinite Special Edition Xbox Game Drive Het heeft een vergelijkbaar Master Chief-ontwerp in Halo-groen en zal in oktober beschikbaar zijn voor $ 100 (2TB) of $ 160 (5TB). Ondertussen heeft Razer een nieuwe headsetoptie voor Xbox-spelers met Halo Infinite-editie Kairo Pro, die past bij het ontwerp van de game-engine en Xbox Wireless en Bluetooth 5.0 ondersteunt voor games met een lage latentie. Het wordt verkocht voor $ 170 en je kunt het nu pre-orderen. Beide producten worden in oktober gelanceerd.

READ  Microsoft Flight Simulator opgenomen in de Xbox Series X-release van juni door GameStop
Written By
More from Vanessa Hale
Black Desert: Prestige Edition Sweepstakes (XBox One)
Black Desert Online MMORPG.com-personeel Bijgewerkt: 9 nov.2020 05:52 uur Geplaatst: 9 nov.2020...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *