Halo oneindig moet mogelijk je Xbox Series X-opslag upgraden.

oneindige uitstraling Een Xbox Series X-exclusief voor thuis is deze winter gepland, maar de bestandsgrootte van de game kan ervoor zorgen dat console-eigenaren gaan zweten. Als de recent gelekte installatiegrootte correct is, wilt u misschien wat opslagruimte vrijmaken of de uitbreidingsopties voor de harde schijf bekijken voordat u start.

Er verscheen een afbeelding van de Microsoft Store-productpagina voor de game en als deze correct is, blijkt dat de game 97,24 GB harde schijfruimte nodig heeft. Ter vergelijking: het laatste item in de serie Halo 5: Guardians had bij de lancering een installatiegrootte van 46 GB. Hoewel dit gebeurde met latere updates.

Hoewel de Xbox Series X standaard wordt geleverd met een SSD-harde schijf van 1 TB, kan er slechts 802 GB worden gebruikt. Als deze afbeelding legitiem is, heeft Halo Infinite een zeer groot deel van de harde schijf van de console nodig. Op de Xbox Series S is de situatie nog erger: de console wordt geleverd met een 512 GB SSD en slechts 364 GB bruikbare opslagruimte – Halo Infinite neemt ongeveer een derde daarvan in beslag.

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

Halo Infinite zal echter niet de grootste Halo-game zijn qua installatiegrootte. Deze twijfelachtige eer wordt momenteel gedragen door Halo: The Master Chief Collection, die een capaciteit heeft van 138 GB.

READ  10 snelste game-voltooiingen van de laatste Xbox-verkopen
Written By
More from Vanessa Hale

Xbox One-spelers zijn teleurgesteld over de nieuwe gratis games

Xbox Live Gold-abonnees op Xbox One kunnen nieuwe “gratis” games downloaden als...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *