Harry en Meghan boek tillen deksel op bittere splitsing met familie

Harry en Meghan boek tillen deksel op bittere splitsing met familie

Prins Harry en vrouw Meghan wonen nu in Los Angeles.

Londen, Verenigd Koninkrijk:

Prins Harry en zijn vrouw Meghan gaven de schuld aan ‘adder’-hovelingen voor het verbreden van hun breuk met de koninklijke familie, volgens uittreksels uit een nieuw boek dat zaterdag in The Times werd gepubliceerd.

Het paar zegt dat ze niet hebben bijgedragen aan de nieuwe biografie “Finding Freedom”, geschreven door journalisten Omid Scobie en Carolyn Durand, maar vrienden van het paar leverden veel van de inhoud ervan.

Het boek, in series verschenen in The Times, zal beweren dat Harry zich ‘onbeschermd’ voelde door zijn familie en legde zijn splitsing bloot van broer William en zijn vrouw Kate.

Kate weigerde zelfs om oogcontact te maken met haar schoonzus tijdens hun laatste verloving in maart, volgens de nieuwe release.

Harry verwees kennelijk naar hoge hovelingen als “adders” die van mening waren dat de wereldwijde populariteit van het paar de familie overschaduwde en “moest worden ingeperkt”, aldus uittreksels.

Het boek, dat op 11 augustus zou verschijnen, suggereerde ook dat Harry, 35, de drijvende kracht was achter het vertrek van het paar uit het gezin, en Meghan vertelde haar man dat ze “mijn hele leven voor dit gezin had opgegeven”.

Het echtpaar woont nu in Los Angeles en stond deze week in de krantenkoppen omdat ze juridische stappen ondernamen tegen een of meer paparazzi die ze beschuldigen van het zonder toestemming fotograferen van hun zoon Archie.

Druk van roddelbladen heeft Harry zijn hele leven achtervolgd en hij geeft hen de schuld van de dood van zijn moeder prinses Diana.

READ  MLB The Show 21 Cover Leak verschijnt om de Xbox-release te bevestigen

De 38-jarige Meghan vertelde een vriend dat de kritiek op het roddelblad volgens het nieuwe boek ‘dood door duizend bezuinigingen’ was.

De auteurs staan ​​sympathiek tegenover het paar en zeggen dat het boek het record over de bittere splitsing zal ‘corrigeren’.

Het erkent echter wel dat de beslissing van Harry en Meghan om de familie in het duister te houden over hun plannen “veel kwaadwilligheid veroorzaakte”.

(Dit verhaal is niet bewerkt door NDTV-medewerkers en wordt automatisch gegenereerd vanuit een syndicated feed.)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *