Harry Potter: Puzzles & Spells nu beschikbaar op mobiel en Facebook Gaming

Als je een fan bent van Harry Potter en match-three puzzelspellen, er is een nieuw spel van Zynga dat speciaal voor jou is. Het heet Harry Potter: Puzzles & Spells.

Zynga staat natuurlijk bekend om games zoals Woord met vrienden 2 en Boerderij dorp. En terwijl Boerderij dorp stopt eind 2020, Zynga gaat nog steeds sterk met nieuwe casual games voor mobiele apparaten.

Harry Potter: Puzzles & Spells is een drie-op-een-rij-avontuur met spreuken, humor en bekende personages. De game bevat de soundtrack en voice-overs van de origineel Harry Potter films.

“Fans volgen een authentieke, mobiele hervertelling van Harry’s reis door de toverwereld”, zegt Zynga. “Door spreuken en speciale boosts te verdienen naarmate ze verder komen, lossen spelers drie-op-een-rij-puzzels op vol met springende chocoladekikkers, fladderende gevleugelde sleutels, vechten met tovenaarsschaakstukken en andere onverwachte obstakels en objecten.”

Harry Potter: Puzzles & Spells is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten, evenals op Amazon Fire-tablets. Je kunt het gratis downloaden van Google Play, Apple’s App Store en Amazon’s App Store. Het is ook beschikbaar op pc-, Mac- en Chromebook-browsers via Facebook Gaming.

Tags: App Store, Google Play, Harry Potter, Harry Potter-videogames, Harry Potter: Puzzles & Spells, drie-op-een-rij puzzelspellen, Portkey Games, puzzelspellen, Zynga

Game Freaks 365 neemt deel aan partnerprogramma’s om hostingkosten en andere bedrijfskosten te dekken. Mogelijk ontvangen we een klein percentage van de omzet via aangesloten links.


READ  Uitsplitsing van de speldag: nr. 5 Kansas-basketbal vs. Omaha
Written By
More from Eda Greene

PUBG Mobile India wordt gelanceerd met Kerstmis? Dit is wat een nieuwe claim suggereert

Publicatiedatum PUBG Mobile India: De grootste vraag waar PUBG-liefhebbers in India de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *