Hayden Carter stuurt Blackburn Rovers op wedstrijd na uitleenbeurt

Voor de tweede zomer op rij keert Hayden Carter terug naar Rovers nadat hij op huurbasis in de eerste competitie had gespeeld en de verdediger houdt vol: “Ik wil wedstrijden spelen.”

Carter maakte 22 opeenvolgende starts voor Portsmouth, bereikte zijn doel van het seizoen en kreeg indrukwekkende recensies.

Pompey is wanhopig om hem terug te krijgen voor volgend seizoen, en hoewel Carter’s prioriteit zal zijn om het kampioenschap met Rovers te bereiken, sluit hij een terugkeer naar Fratton Park niet uit.

Rovers wees Carter’s huuraanbiedingen afgelopen zomer af, omdat de 22-jarige moest blijven vanwege blessures elders in de ploeg, en hij kwam tot negen optredens in de eerste helft van het seizoen.

Maar vorm en fitheid in de Rovers-rangen hielpen Carter uit te lenen, waarbij Portsmouth de race voor zijn handtekening won.

Zijn focus zal liggen op het maken van indruk in de voorbereiding bij Rovers, maar nadat hij vorig seizoen met Portsmouth en Burton Albion als tweede eindigde in de Player of the Year-verkiezing, heeft hij een voorproefje gehad van normaal voetbal bij Portsmouth, en zegt Carter dat speeltijd van vitaal belang is.

Hij zei: “Ik heb nu twee leningen genomen en heb 13 keer voor Blackburn gespeeld, dus ik heb het gevoel dat ik met hen moet spelen.

“Ik kan niet gewoon rondhangen, ik zit op de bank en speel een U-23 singles-wedstrijd, want daar gaat voetbal niet over, voetbal gaat over het spelen van games en het winnen van games. Ik ben op dat punt in mijn carrière waar ik moet dat doen.

READ  CA-examens van mei 2020 geannuleerd; studenten worden opgenomen in de cyclus van november, kondigt ICAI aan

“Ik ben zeker klaar voor het toernooi. Ik heb twee keer op huurbasis in League One gespeeld en ik denk dat ik het heel goed heb gedaan – en de volgende stap in mijn carrière is om regelmatig in het toernooi te spelen.”

“Nu ben ik klaar om hun eerste team in het kampioenschap te plaatsen.

“Ik heb in augustus een nieuwe deal getekend, dus hopelijk kan ik daaruit verder komen en me bij het team voegen in het toernooi en regelmatig spelen.”

Pompey-baas Danny Cowley heeft aangegeven dat een lening, of permanente transfer, voor Carter een van zijn prioriteiten voor de zomer zou zijn, hoewel met nog twee jaar te gaan bij Rovers dit laatste onwaarschijnlijk lijkt.

“Allereerst ga ik terug naar Blackburn voor de voorbereiding van het seizoen, waar ik me kan voorbereiden op volgend seizoen en kan zien wat de manager denkt en wat het beste is voor mijn carrière”, vertelde Carter aan Portsmouth News.

“Ik zou niet zeggen dat een terugkeer naar Pompeii niet mogelijk is – ik zou niet zeggen dat het zeker zou gebeuren.

“Je weet maar nooit in het voetbal, als een optie (Pompey) zich voordoet en ik denk dat dit het beste is in mijn carrière als het gaat om het spelen en ontwikkelen van games, dan sta ik daar open voor.”

“Maar voor nu is het gewoon een kwestie van rusten, zo vaak mogelijk teruggaan naar Blackburn en kijken wat er gebeurt.”

Neem een ​​abonnement…

Krijg onbeperkte toegang tot de Lancashire Telegraph-site met een bestand Premium digitaal abonnement Vanaf slechts £ 1

READ  UCF lanceerde truien met een social media-thema voor de Spring Match

More from Madison Garrett
Demo fietsers gezocht van Doortraproute over Wieringen
Holland Krone – Team Sportservice nodigt alle enthousiastelingen uit om de eerste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *