FIFA 22 test cross-play op Stadia, Xbox Series S/X en PS5

Het lijkt erop dat EA klaar is om cross-platform versus play-ondersteuning te bieden voor FIFA 22 op Stadia, Xbox Series S/X en PS5, waarbij een cross-play-testproces is bevestigd.

Speciale post op FIFA 22 FAQ-pagina’s Gedeeld door beheerder FIFA Direct Communications-accountDeze pagina geeft aan hoe de Shared Play-functie werkt en hoe u zich kunt aan- of afmelden. Als ’s werelds grootste sportsimulatiegame kan dit het vermogen van Stadia-spelers om online games te spelen aanzienlijk verbeteren wanneer ze op het cloudgebaseerde platform spelen.

We willen graag dat onze spelers verbinding kunnen maken op meerdere platforms, en in de nabije toekomst zullen we de cross-play-functionaliteit testen in Seasons Online en Online Friendly op de PlayStation 5 en Xbox Series X-versies | S en Stadia van EA SPORTS FIFA 22. We kijken uit naar je feedback HQ ANTWOORDEN En in dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over cross-play. We laten je weten wanneer deze cross-play-test begint EAFIFAD Direct Evenals in het spel.

Indien beschikbaar, moet je de Cross Play-functie inschakelen op de Match Option-pagina van FIFA 22. Zodra dat is gebeurd, krijg je een zwevende widget zichtbaar op het startscherm die eventuele Cross Play-meldingen weergeeft en je op de knop kunt klikken. R2-knop of de vereisten om toegang te krijgen tot je vriendenlijst en diegene op andere platforms uit te nodigen voor je game.

Als je iemand tegenkomt die FIFA 22 op een ander platform speelt, zie je een co-play-indicator naast hun naam of spelerstag. Deze indicator verschijnt tijdens wedstrijden wanneer de seizoensmodus online wordt gespeeld. Om cross-play uit te schakelen, gaat u gewoon terug naar het Matchmaking-optiemenu en schakelt u de functie uit.

READ  'ARK'-update 2.40 voegt Stego & Mammoth TLC 3 toe op PS4 en Xbox

Nu we het einde van het reguliere seizoen naderen, ziet FIFA traditioneel een afname van het spelersbestand op alle platforms. Door spelers op Stadia en next-gen consoles tegen elkaar te laten spelen, is dit een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de concurrentie tussen de twee online modi blijft bestaan.

Meer over Stadia:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Vanessa Hale
Ben je de Xbox Game Pass beu? Download deze Xbox Series X-game vandaag nog | Spellen | amusement
Microsoft heeft zijn nieuwste Free Play Days-deal uitgebracht en bevat een geweldige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *