Platformen, releasedatums en hoe te downloaden

Naraka: Bladepoint is de nieuwste game die deel uitmaakt van het steeds groter wordende Battle Royale-genre, dus ontdek hoe je betrokken raakt bij alle melee-actie.

Naraka: Bladepoint A Battle Royale voor 60 spelers die zich richt op gevechtsactie, waardoor spelers een unieke manier hebben om hun macht over hun vijanden te projecteren. Hoewel het begin augustus werd gelanceerd, is Naraka ongelooflijk populair gebleken onder fans van vechtgames. Hoewel Apex Legends, Fortnite en Warzone misschien nog steeds toonaangevend zijn, is Naraka een van de meest unieke Battle Royale-ervaringen die er zijn.

Met een enorm scala aan personages, een dodelijk arsenaal aan wapens en een prachtige kaart – Title 24 Entertainment is een BR-game die je wilt proberen. Of je je nu afvraagt ​​of Naraka: Bladepoint gratis te spelen is of gewoon wilt weten welke platforms je momenteel gebruikt, onze handige gids geeft je alle informatie die je nodig hebt.


Inhoud


Is Naraka: Bladepoint gratis om te spelen?

24 amusement

Naraka: Bladepoint schudt het Battle Royale-genre door elkaar.

Op het moment van schrijven is Naraka: Bladepoint niet gratis te spelen. Sterker nog, degenen die in het spel willen duiken, moeten betalen $ 19,99 / £ 17,99.

Hoewel de meeste Battle Royale-games gratis zijn, heeft 24 Entertainment besloten om degenen die een vechtpartij met 60 spelers willen aangaan, in rekening te brengen.

Het is momenteel niet bekend of 24 Entertainment of Naraka in de toekomst een gratis game zal maken, maar voor nu moeten spelers een exemplaar aanschaffen.

Naraka: Bladepoint komt naar de console?

READ 

Terwijl Naraka: Bladepoint op 12 augustus 2021 voor pc wordt uitgebracht, zullen veel console-eigenaren zich afvragen wanneer de game voor PS5- en Xbox-consoles wordt uitgebracht.

Hoewel de Xbox-beelden nog niet zijn onthuld, heeft IGN onthuld dat de game op PS5 zal draaien. Dit is zeker goed nieuws voor Sony-fans.

De gameplay bevat de tutorialsectie van Naraka: Bladepoint, die fans een voorproefje geeft van wat ze kunnen verwachten wanneer Naraka op het systeem wordt gelanceerd.

Hoe Naraka: Bladepoint te downloaden

Als je Naraka: Bladepoint wilt downloaden, ga dan naar Bestand stoom- van episch Bewaar en maak een account aan. Zodra je een account hebt aangemaakt op een van beide platforms, koop je de game en begin je hem te downloaden.

We zullen dit artikel updaten zodra we meer details hebben over de officiële Naraka: Bladepoint console-release, dus zorg ervoor dat je deze pagina opnieuw bezoekt voor meer aankondigingen!

More from Madison Garrett

Het puzzelspel van de volgende generatie dat we hier voor altijd zijn geweest, is aangekondigd

We Were Here Forever, de volgende gezamenlijke puzzelgame in de We Were...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *