Het nieuwe Call of Duty-rapport heeft slecht nieuws voor fans van Modern Warfare

nieuw Plicht Rapport heeft slecht nieuws over Moderne oorlogsvoering Fans. Het is een geweldige tijd om te zijn Plicht ventilator. Er wordt echter niet alleen elk jaar een nieuwe premie uitgebracht Oorlogsgebied Het wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe inhoud en ondersteund met vaste patches. Maar niet alle tijden zijn goed, althans niet voor haar Moderne oorlogsvoeringDe fans hopen het te zien Moderne oorlogsvoering 2 De multiplayer-game is herwerkt en uitgebracht, omdat het volgens een vooraanstaande insider in het veld niet is gebeurd, in ieder geval niet snel.

Op Twitter, uitgelicht Plicht Van binnenuit Tom Henderson Onlangs gevraagd naar multiplayer van Call of Duty Modern Warfare 2 Geremasterd. In reactie daarop zei Henderson niet veel, maar gaf aan dat het “niet snel zou gebeuren”. Helaas maakt Henderson niet bekend waarom hij dit zei, dus op dit moment is het niet duidelijk hoeveel hiervan voorkennis versus persoonlijke mening is. Gezien de reputatie van Henderson wordt echter aangenomen dat de eerste ten minste deel uitmaakt van de vergelijking.

Met hoe populair Oorlogsgebied Het is nieuw Plicht Elk jaar gelanceerd met meerdere spelers, is het logisch om je in te houden Call of Duty: Modern Warfare 2’s Een geremasterde multiplayer-game, vooral als Infinity Ward de game opnieuw maakt, wat hoogstwaarschijnlijk het geval is.

Toen Activision werd geremasterd Call of Duty 4: Modern WarfarE, hij heeft zowel de campagne als de multiplayer opnieuw gemasterd. Het is ook opnieuw gemasterd Call of Duty Modern Warfare 2Maar tot nu toe heb ik het alleen geüpload, en het lijkt erop dat dat niet snel zal veranderen.

READ  De nieuwste Europa Universalis IV-uitbreiding heeft 90% negatieve recensies op Steam

Op het moment van publicatie, Activision en co. Hij heeft in geen enkele hoedanigheid op dit rapport gereageerd, en het is onwaarschijnlijk dat hij dat zal doen, aangezien het een vrij strikt “geen commentaar” -beleid hanteert als het gaat om geruchten en rapporten. Als u echter een opmerking plaatst, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal met de genoemde opmerking wordt bijgewerkt. In de tussentijd voor meer dekking op alles Plicht, Klik Hier Of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *