Heb jij de gloednieuwe Agriland app al gedownload?

Landbouw Media Groep Aankondiging van de lancering van een nieuwe, verbeterde en verbeterde versie van Landbouwland De app voor smartphones.

De nieuwste versie van de populaire app bevat een geheel nieuw technologiepakket, waardoor de app sneller is voor gebruikers en beter presteert.

Er is ook een sectie gewijd aan podcasts, die al je podcasts bevat Landbouwland Podcasts, incl Landbouw week En de Landbouwgrond Op één gemakkelijk bereikbare locatie.

De nieuwe Agriland-app

Het nieuwe ontwerp van de app biedt ook directe toegang tot en hoogtepunten uit onze zeer populaire gesponsorde series. Er is ook nieuw Zoeken Functie waarmee gebruikers kunnen zoeken naar specifieke artikelen of inhoud binnen de app.

De nieuwste versie van de app is beschikbaar in de App Store voor iPhone-gebruikers en in de Google Play Store voor Android-gebruikers.

Om te controleren of u de nieuwste softwareversie heeft Landbouwland De applicatie is geïnstalleerd op IphoneKlik op de link hier Volg gewoon de instructies op het scherm.

evenzo, androïde Gebruikers kunnen controleren of ze de nieuwste versie hebben Landbouwland toepassing door op de link te klikken hierVolg ook de instructies op het scherm.

Om ervoor te zorgen dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de landbouw in Ierland, moet u ervoor zorgen dat u op de hoogte blijft Landbouwland Van de app tot de nieuwste en meest gestroomlijnde digitale ervaring.

READ  Hoe YouTube-video's gratis te downloaden op Android, iPhone, Windows, iPad en Mac
Written By
More from Eda Greene
APK + OBB-downloadlinks voor specifieke regio’s
Fans keken reikhalzend uit naar Free Fire Max, de verbeterde en verbeterde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories