Met deze app kun je alle wedstrijden bekijken

Met deze app kun je alle wedstrijden bekijken

De start van het WK 2022 in Qatar. Geen enkele wedstrijd van Oranje missen? Met deze apps kun je vanaf de eerste rang alle wedstrijden bekijken (ook op je iPhone)!

Lees verder na de aankondiging.

Oranje op het WK 2022 in Qatar

Het Nederlands elftal heeft zich na acht lange jaren eindelijk weer gekwalificeerd voor het WK. Ben je van plan het WK op de voet te volgen? We hebben de beste match-streaming-apps (gratis) samengesteld.

1. NOS: Topwedstrijden (Nederlands)

De makkelijkste manier om naar Oranje-wedstrijden te kijken is met de NOS-app. Waarschijnlijk heb je de app al op je smartphone staan ​​om het nieuws te checken. Tijdens het WK wordt dit aanbod uitgebreid met live wedstrijden.

Wedstrijden worden op de startpagina geplaatst. Als er twee belangrijke wedstrijden aan de gang zijn, worden ze tegelijkertijd uitgezonden. De NOS-app is gratis te downloaden in de App Store, in-app aankopen zijn niet nodig.

NOS

Nederlandse Omroep Maatschappij

2. FIFA+: alle voetbalinformatie die je nodig hebt

De FIFA zelf heeft altijd zijn eigen kijk op het WK gehad en dit jaar is dat niet anders. De FIFA+ app is gratis te downloaden in de App Store en biedt een overzicht van al het nieuws van het WK 2022. Er zijn lijsten van alle teams te vinden, je kunt samenvattingen bekijken en er worden liveblogs bijgehouden.

Het belangrijkste: FIFA+ zendt ook een aantal wedstrijden live uit. Hier heb je een breed scala aan voetbalwedstrijden, dus deze app is perfect voor echte voetbalfans. De app bevat ook sleutelverhalen en interviews met voetballers.

FIFA+ | Uw thuis voor voetbal

FIFA

FIFA Wereldbeker 2022

3. NPO Start: Gratis voetbalwedstrijden kijken

Heb je een wedstrijd gemist en wil je deze nog een keer bekijken? Dan is de NPO Start-app iets voor jou. Ook de NPO zendt via deze app de WK-wedstrijden van 2022 uit en de app biedt de mogelijkheid om de wedstrijden later terug te kijken. Handig, zeker omdat een aantal wedstrijden alleen tijdens kantooruren worden uitgezonden.

De NPO Start-app is gratis te downloaden in de App Store en bevat geen in-app aankopen. Een perfecte manier om het WK (achteruit) gratis te bekijken!

NPO

Nederlandse Publieke Omroep

4. Ziggo Go en andere dienstverleners

Heb je een abonnement zygo of KPN? Dan kun je deze apps ook downloaden om alle wedstrijden te zien. Hiervoor heb je je inloggegevens nodig om in te loggen, zodat je naar meer zenders kunt kijken dan alleen NPO 1, 2 of 3.

Het grote voordeel van deze apps is dat je toegang hebt tot veel zenders, waardoor je bijvoorbeeld ook voetbalwedstrijden kunt kijken die worden uitgezonden op Sportza door de BBC. Zo kan je ook onze zuider- en westburen volgen tijdens het WK! De apps zijn gratis te downloaden in de App Store, maar om in te loggen is een abonnement nodig.

KPN Interactieve TV

KPN B.V

Wanneer speelt het Nederlands Elftal?

Nu je een app hebt geïnstalleerd om de WK-wedstrijden te bekijken, is het natuurlijk belangrijk om te weten wanneer Oranje speelt. Het Nederlands Elftal speelt deze dagen in ieder geval:

  • Maandag 21 november om 17.00 uur tegen Senegal
  • Vrijdag 25 november om 17.00 uur vs. Ecuador
  • Dinsdag 29 november om 16.00 uur tegen Qatar

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple nieuws? Meld je dan bij ons aan Het nieuws. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer nieuws van Apple!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *