Heeft Red Dead Redemption Remastered net gelekt?

Deed Red Dead Redemption Geremasterd gewoon lekken? Een nieuw lek doet de ronde, wat suggereert dat dit niet alleen het geval is Red Dead Redemption Remastered bestaan, maar het komt uit op 10 december, de dag van The Game Awards 2020 en de dag Cyberpunk 2077 releases. Dat gezegd hebbende, terwijl PS5-, PS4-, Xbox One- en Xbox Series X-gamers hun cowboyhoed pakken en massaal aan boord gaan van de hype-trein, hebben anderen gewezen op de tekortkomingen in dit nieuwe lek.

Het lek komt weg van de rode dood Verlossing Reddit-pagina, waar een gebruiker onthulde dat bij het typen van “Red Dead Redemption Remaster” in Google, een Amazon-vermelding voor de game wordt weergegeven in de zoekresultaten, voorzien van een releasedatum van 10 december en een prijs van $ 49,99. Toen ze echter op de link gingen klikken, gingen ze naar een generieke Amazon-bestemmingspagina.

Als dit bekend klinkt, komt dat omdat dit niet de eerste keer is dat Amazon op deze manier een game heeft “gelekt”. Dat gezegd hebbende, op Twitter, Rockstar Intel merkt op dat er geen daadwerkelijke vermelding is. Dit is eerder gewoon een zoekresultaat en een resultaat dat wordt ingevuld vanwege Cyberpunk 2077, die momenteel gepland staat om die dag uit te brengen. Bovendien, Rockstar Games insider Yann2295 stemde in en beweerde ook dat het niets meer is dan een vals alarm.

Googlede gewoon ‘red dead redemption remaster’ en dit blijkt. Is dit nieuw? van r / reddeadredemption

Hoewel dit misschien een vreemde fout lijkt, is het er een die Amazon bij talloze gelegenheden heeft gemaakt, en voor het grootste deel is er nooit iets van dit soort lekken gekomen.

READ  Aspirant COD pro-website onthult per ongeluk dat Black Ops Cold War is gehackt op livestream

Wat ook tegen de vermelding werkt, is de datum zelf. Hoewel het dezelfde dag is als The Game Awards 2020 suggereert dat het een stealth-release zou kunnen zijn, lijkt het onwaarschijnlijk dat Rockstar Games de game dezelfde dag zou uitbrengen. Cyberpunk 2077 releases, een van de grootste en meest verwachte games van het afgelopen decennium. Het zou een vreselijke zakelijke beslissing zijn, tenzij Rockstar Games zich natuurlijk zorgen maakt Cyberpunk 2077 en de impact die het zou kunnen hebben op de GTA serie, en wil daarom zijn impact zoveel mogelijk belemmeren door te gooien Red Dead Redemption Remastered op dezelfde dag uit om spelers mee te nemen.

Dat gezegd hebbende, neem dit “lek” op met een enorme korrel zout. Op het moment van publicatie heeft geen van de betrokken partijen – Rockstar Games of Amazon – gereageerd op het vermeende lek. Als dit verandert, zullen we het verhaal zeker bijwerken.

More from Madison Garrett

D’Andre Swift van de Detroit Lions kan 25 touch-ups hebben voor elke RB die wordt aangevallen

dichtbij Detroit Lions-journalisten Dave Birkett en Carlos Monares bespreken op 8 februari...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *