Master sportgame Basketrio is nu uit op mobiel | iPhone- en iPad-spelrecensies

Basketrio is een snelle basketbalspel van indie-ontwikkelaar Cube Magic en is nu in geselecteerde regio’s verkrijgbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Daarin vorm je een team van kleurrijke personages om verhitte basketbalsessies te spelen die behoorlijk hectisch kunnen worden. Het is een van die “makkelijk te spelen, maar moeilijk te beheersen” titels, waarbij je deelneemt aan 3-tegen-3 basketbalwedstrijden op het halve veld die in een hoog tempo worden gespeeld. Elke wedstrijd duurt drie minuten en vereist dat je vaardig bent in je aanpak tegen het andere team. Er is ook een één-op-één-modus als je de intieme benadering verkiest.

Aanpassing is ook belangrijk voor Basketrio’s levensader en geeft je een scala aan verschillende kostuums en accessoires om je avatar aan te kleden. Het varieert van gewone streetwear tot steampunk en sci-fi themakleding. Cube Magic heeft ook laten weten dat er in de loop van de tijd meer outfits zullen worden toegevoegd in verdere updates.

Bovendien zijn er meer personages die bij je team kunnen worden aangemeld, elk met hun eigen kenmerken, talenten en vaardigheden waarmee je rekening moet houden wanneer je ze aanmeldt om voor jou te spelen. Maar als ze eenmaal in het team zitten, kun je ze trainen zodat ze passen bij een speelstijl die volgens jou het beste bij ze past. Zie de trailer hierboven voor meer details over dit aspect van de game.

Basketrio heeft ook een functie genaamd Drive-Assist, waarmee je je eigen combo’s kunt maken om in de game te gebruiken. Dit zijn een aantal trucs waarmee je je personages kunt uitrusten om speciale animaties na te spelen terwijl je een dunkel, lay-up of schiet met een driepunter.

READ  Enquête onthult stijgende populariteit van audio-advertenties in mobiele games

Het lijkt erop dat Basketrio het juiste gat zou kunnen vullen voor de mobiele sportspelers die er zijn. Je kunt nu spelen door het te downloaden van de iOS App Store of Google Play voor Android. Het is een gratis te spelen titel met in-app-aankopen.

Written By
More from Eda Greene

WWE Undefeated mobiele game wordt volgende maand uitgebracht

Door Jason Powell, ProWrestling.net Editor (@pvdmeersch) WWE heeft donderdag het volgende persbericht...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *