Herfstmannen worstelen met ons in outfits met mysterieuze “unieke” eigenschappen

Fall Guys kondigde een crossover-game tussen ons aan, en ontwikkelaar Mediatonic bespotte IGN dat sommige van de nieuwe outfits onder ons “iets unieks” zouden hebben, en voegde eraan toe dat de vermelding van de bedrieger in een nieuwe trailer kan worden gezien als een waarschuwing voor spelers. . Aan het einde van de nieuwe trailer wordt een rode ruimtepak-outfit onthuld met de stempel “Between Us” (compleet met een Fried Egg Hat), en blijft er een waarschuwing over één bedrieger over – een script dat onze gamers erg bekend zal voorkomen.

Mediatonic-ontwikkelaar vertelt IGN dat de rode outfit beschikbaar zal zijn op de eerste dag van seizoen 4 en deel zal uitmaken van het pad van roem van het seizoen in plaats van te worden gekocht met Crowns – de onderste helft is op de 21e en de bovenste helft op de 26e.De ontwikkelaar lachte ons echter ook uit dat dit niet de enige outfit onder ons was, en dat het met geheimen en eigenaardigheden zou komen die spelers bij aankomst zouden ontdekken. Naast de verwarring dat de oplichterwaarschuwing meer zou kunnen zijn dan een trailer-grap, roept het het idee op dat outfits “tussen ons” -kenmerken zullen toevoegen. Misschien kunnen spelers extra missies toegewezen krijgen, misschien om anderen uit te sluiten in hun games?

De outfits van Fall Guys zijn altijd strikt cosmetisch geweest, dus het is waarschijnlijk dat geen enkele toevoeging de games zelf zal beïnvloeden, dus het zal interessant zijn om te zien wat Mediatonic en Innersloth in hun mouwen dragen.

READ  Mevrouw Dimitrisco van Resident Evil Village ziet er geweldig uit in Marvel vs.

Fall Guys en In Us passen natuurlijk goed, met beide games die vorig jaar verschenen als een groot spelfenomeen. Andere cross-overs waren onder meer Fall Guys Doom, Cuphead, Godzilla en meer. Bekijk onze Fall Guys-wiki voor tips over hoe je deze kronen kunt claimen.

Joe Scribbles is de Executive News Editor van IGN. Volg hem Twitter​ Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Written By
More from Aubrey Mason

PlayStation Plus-games aangekondigd voor maart 2021

Sony heeft onthuld dat de PS4-release van Final Fantasy 7 Remake, Maquette,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *